reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

nosz kurde!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny już nie mam siły normalnie wyć mi sie chce katar mam ze hoho i telepać mnie zaczyna no jak nie urok to sraczka myslałam ze mnie nie weżmie ale chyba się przeliczyłam ale jak tu sie uchować jak wszyscu prychają kichają smarkają.................... dołączam do chorowitych.
Plećcie cos na katar proszę bo mam już tak nochal czerwony ze aż boli - w te klocki to chyba Agnes może coś poradzić :)

reklama
Dziama ja ci nie pomogę bo ńie wiem jakie leki wy teraz macie dostępne :no:
Ja używam vick first defens straszńie mocny spray do nosa tak jak vick do smarowania ;) pomaga migiem ale tak jak mówię nie wiem czy jest w Pl
i zdrowka zycze

katrina, to Kubula rozrabiaka hihi. Duży chłopak z niego już! Ale zleciało, nawet nie wiem kiedy.

dziama, wpółczuję. Może ibuprom zatoki? M zawsze bierze jak go katar męczy. Jak nie @ to ... :-(

truskafka, tobie też współczuję tej nocki. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.

lilu, nie wiem co mam ci poradzić. Viola polecała ten kateter rektalny na gazy, tylko nie wiem czy u ciebie jest coś takiego dostępne. Siostrzyczka moich uczniów miała ostatnio takie ciężkie chwile, ale ma 2 miesiące. Nie spała, ulewała lub wymiotowała strasznie, cały czas przy cycu lub na rękach. I kupki jakieś dziwne robiła, takie jakby z piaseczkiem. Okazało się, że jakąś bakterię złapała jeszcze w szpitalu i stąd to wszystko. Wyleczyli ją i teraz jest już dobrze.

Nie wiem co miałam jeszcze pisać. Idę kąpać Malutkiego, bo marudzi. Miłego wieczorku. Pa.

dziama no ja ostatnio nie na bierząco bo od roku w domku się byczę. co do kataru to trudno coś polecać bo na każdego co innego działa. sprobuj SUDAFED w tabletkach. tylko z nim ostrożnie jak będziesz miała samochód prowadzić. no i nie za długo bo uzależnia. Otrivin też dobry ale nie dłużej jak 4-5 dni stosować

a najlepiej zrób sobie inhalację z jakimiś olejkami. dla mnie to najlepsza metoda

a poza tym sprawdza się niestety zasada że katar leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzień:-D

u mnie młody śpi już przed 20 ale był padnięty bo w dzień tylko 2 drzemki po godzince każda więc padł szybko. ciekawe jak długo pośpi. pewnie się obudzi bo przy cycu tylko 5 min i już spał więc będzie za chwilę głodny

u mnie Oluś to jeszcze mały gapcio. nie ma spektakularnych postepów. poza tym że śmieje się już na całego i gada po swojemu jak najęty. najlepiej mu wychodzą rozmowy z "panią ośmiornicą". jak go się posadzi to juz trzyma główkę dość długo. na brzuszku też już na dłoniach się podnosi. ale najbardziej lubi jak ja to nazywam "na Małysza" ręce do tyłu i buja się na brzuszku. czekam teraz kiedy w końcu zacznie się przekręcać na boki i chwytać zabawki. bo teraz nie bardzo jeszcze chwyta. chyba że peiluszkę lub kocyk i ładuje do buzi. no i oczywiście piąstki w buzi ma prawie cały czas prawą, lewą albo obie na raz

Roszpunka - Twoje maleństwo zaraz skończy 4 mies. - a tez dopiero co się nam chwaliłaś, że już urodziłaś. Strasznie szybko ten czas leci.

Dziewczynki ja też WAm życzę dużo, dużo zdrówka dla Was i maluszków.

Hej dziewczynki :-)

Starałam się czytać Was w ciągu dnia, ale efekt jest taki,że nic nie pamietam :-(

Dziama ja na katar używałam kropli Nasivin :-) Leczenie kataru nie przyśpiesza jego wyleczenia, ale przynajmniej można oddychać i spać w nocy :-) Także ja polecam krople:-) No i zdrówka Ci życzę :tak:

Ja tak wieczorkiem wpadam na chwilkę, bo czasu mało... Zakończyliśmy dziś etap kładzenia płytek i ogólnie łazienka jest gotowa (tylko lustra jeszcze brakuje) :-)

Jutro zabieramy sie za ściany :-) Jak się w weekend uporamy, to w poniedziałek dzwonię po panele i tylko na kuchnie będziemy czekać i w sumie w nastepny weekend będziemy sie wprowadzać :-) Zaczynam powoli się pakować :-)

Spokojnej nocki Wam życzę i udanego weekendu, bo pewnie tez mnie mało będzie ...

Rozia uważaj na siebie nie zapominaj ze to końcówka ciazy i to naprawdę ważny moment w ciazy nie mniej niż początki :tak:

reklama
Rozia ale ty masz powera looo ja tam jestem ciezka i nie mam sily na nic niestety ;/
A tak wogole przeraza mnie mysl przenoszenia ale ogolnie zaczynam sie bac porodu glupia baba ze mnie ;p

Do góry