reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej

roszpunka nie łam się. moje dziecie tez sie dzisiaj zbuntowało w nocy i co 3 godz pobudka. a było już tak fajnie. tak wiec widać nie możemy miec za dobrze

viola ciesze sie ze Antoś już po zastrzykach. zdrówka dla malucha

pytanie kiedy maluch zacznie siadać?

reklama
witam Kochane u mnie dzisiaj jak w gangsterskim filmie! wczoraj w newsach podali że zaraz za moim rodzinnym miastem znależli ciało 29 latka z Leska,miejscowosci rodzinnej męża.była to dosłownie egzekucja...okazało się że to zginął kolega mojego M.wplątał sie w jakieś bagno,zostawił małego synka i żonę,mąż go bardzo żałował,mówił,że fajny chłopak.nagle dzisiaj w pracy dzwoni do mnie siostra i mówi że nie może sie dodzwonić do mamy,a w radiu w aucie usłyszała że w w Sanoku,w moim mieście na naszej ulicy jest strzelanina i że nie wolno wychodzić z domu,że ewakuowano naszą ulicę!mi serce zamarło,na szczescie dodzwoniłam sie do mamy na komórkę,była w sklepie i utknęła tam bo policja zakazała wchodzić do bloku. okazało się,że kolegę mojego męża zabił chłopak,mężczyzna raczej,którego ja znam,zabarykadował się w mieszkaniu i strzelał do policji.normalnie szok! u nas zawsze taki spokój,wręcz nuda a tu nagle jak w filmie sensacyjnym.na pewno wieczorem będzie o tym w każdych wiadomościach.jak widzę to już tutaj we Włoszech jest bezpieczniej niż na własnym osiedlu.a przez telefon od siostry i strach że gdzieś tam w tym wszystkim jest blisko moja mama,będę żyła z 10 lat krócej:no:

ja w szoku jestem,to dziwne tak oglądać własne osiedle i sąsiadów jako miejsce jakiejś szczelaniny...a moi rodzice są w domu juz a po kolędzie ksiądz chodzi...masakra jakaś

Hej kochane!
Podpisuję listę, bo jak najbardziej chcę zostać z wami :tak::tak::tak:!!!

Pamela, wow, to niezły hardkor! Słyszałam o tym w radio!
Malami, cieszę się, że na wizycie wszystko ok, nadal zaciskam kciuki i czekam na kolejne wieści!
Lori, gratki przeogromne! Mam nadzieję, że teraz już wsio będzie dobrze!
LiLuu, Lilusia przecudowna, taka do schrupania!!!

Nie dam rady wszystkim wam odpowiedzieć :no:
Resztę napiszę na g.

No to widzę, że nie tylko ja nie spałam w nocy:-p

Lilu, też mieliśmy takie przeboje na początku. Raz zjadłam kiełbaskę, a raz rosół z cebulą... Próbujesz jakichś kropelek na kolkę? Chyba trzeba jeść same sucharki żeby tym naszym maluszkom nie zaszkodzić.

pamela, szok! Co to się dzieje...

reklama
Roszpunko wszystkie krople są po ukończeniu miesiąca :( jestem załamana bo nie mogę jej pomoc a widzę jak cierpi cały dzień to samo co w nocy a nic nowego ńie zjadlam No może wczoraj zupę z ryżem ale nie sadze żeby jej to zaszkodziło ;(;(;(;(;(;(;(

Do góry