reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Czesc Kobitki!ja odponad miesiaca nie mam telefonu,dlatego mnie nie ma na forum:(a stacjonarnwgo internetu nie mamy niestety:(Wam zycze szczesliwego,zdrowego i pelnego milosci i dzieciaczkow Nowego Roku;)moj maz byl cale swieta chory na grype i mial silne zatrucie pokarmowe,a ja w sylwestra i nowy rok wyladowalam naoddziale ratunkowym z kolka nerkowa,gdyz kamien mi zablokowal przewod moczowy...na razie pokonalismy to,kamien chyba wysikany,ale musialam Kiana odstawic od piersi z powodu lekow na 5 dni,a teraz walczymy od nowa o mleczko;)Jutro idziemy do pediatry na wizyte kontrolna,no i prawdopodobnie jutro,albo w piatek dostane nowy telefon;)mam nadzieje,bo odcietam od swiata na razie:(Pozdrawiam Was Kochane;*

Witam.

biapl super,że się odezwałaś:-D Zdrówka dla całej rodzinki:) całuski dla Kiana i jak już będziesz miała dostęp do neta to wstaw nam fotki syneczka:)

Pytałyście jak Antoś zniósł zastrzyki.... Był bardzo dzielny płakał-wiadomo,ale tragedii nie było. Zastrzyki dostawał w domu więc czuł się bezpiecznie.

Wczoraj byliśmy na hobbicie . Film super,ale rozstanie z synem masakra. Do 18 w miarę a później zaczął płakać i teściowie nie mogli sobie z nim poradzić. Po prostu tęsknił bo jak weszliśmy do domu to od razu radość niesamowita. Nie wiem jak to będzie jak pójdę do pracy.

witam i ja :)
biapl nie wiem czy odczytałas moja wiadomosc na nk ale ciesze sie bo moze wywołałam cie telepatycznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to przeszliście swoje a teraz tylko zdrówka, i buziaczki dla Kianka :) walczcie o mleczko ile sie da - trzymam kciuki mocno :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam nadzieje ze jak bedziesz miec nowy tel to juz bedziesz czesciej z nami :tak::tak::tak::tak::tak:
violu czyli na film warto sie wybrac ??????????? kasa nie bedzie na marne wydana ??????????????powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie aby np papi czy jas miał zastrzyki :-( ale wiadomo przeciez zdrowie wazniejsze wiec jak mus to mus, a \Antos dzielne słoneczko :-D:-D:-D:-D:-D:-D brawo :)

Twój Antoś biedny tęsknił i płakał a mój Pawcio we wtorek zrobił dziadkom straj ale w spaniu hehe, zawsze ok 10 je i idzie spać ale jak mnie nie było od rana do 12 to on oczy jak 5 zł. wróciłam, zobaczył mnie, oczywiscie banan od ucha do ucha.... poszłam zdjąć płaszczyk wracam a on śpi na siedząco u dziadka na kolanach :-D:-D:-D:-D:-D zobaczył ze mama wróciła to mógł spokojnie dopiero zasnąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ahhh te nasze cwane dzieci :-):-):-)

miłego dnia słoneczka :-):-):-):-):-)

Hejka Lalki :) ja od wczoraj znowu rewolucje zołądkowo jelitowe grrrrrrrrrrr juz brak mi sił i te wzdecia cholerne ,rozwala mnie to wszystko
a do tego wczoraj mrozek sniezek a dziś :wściekła/y::no::no: :no: plucha deszcz i ogolnie beznadzieja !!!

Ilonka no nie moge komplet biedronka -Padłam taki sliczny :-):-) pisze sie na niego hihihi

Losiczko jak zdroweczko ??????????????????????????

Liluu okład z jajek pomógł hihihi :-D

Hejka.

katrina, ale Kubula już duży! Słodziaki:tak:

viola, jak my poszliśmy na 20:00, nakarmiłam Maksia i zasnął i powinien spać gdzieś do północy przynajmniej. A on zastrajkował babci i o 23 był na nogach, też oczy jak 5 złotych. Na szczęście o 23:30 byliśmy w domu, zjadł i poszedł spać dalej.

ilona, komplet śliczny.

A my dziś noc niespokojna. Nie wiem co się dzieje z synkiem. Już tak ładnie spał, budził się co 4-5 godzin, nawet 7 pod rząd potrafił przespać, a teraz co 3 godziny się budzi. A dziś wstał o 3 i do 5 nie spał. Mam wrażenie, że mam ostatnie dziecię na świecie, które nie przesypia spokojnie nocek;-)

reklama
Witam w słoneczny i nadal wilgotny czwartek ;-)
Jak tak dalej pójdzie to ze śniegu pozostaną tylko wspomnienia
:baffled:

Biapl super, że się odezwałaś
:tak: bidulko nie zazdroszczę przeżyć :*

Rozia jaką walkę?
:confused::biggrin2:

Sylwia nie jest tak źle u Ciebie, ja spałam do 11:20
:zawstydzona/y:

Miłego Dnia :*

Do góry