reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej dziewczynki:-)

Lori gratulacje:-):-) spokojnej ciąży i szczęśliwej:-D

Dziama no masz szaleństwo na wykresie:baffled:

Katy wczasowiczko dobrze że powrotna droga udana:-D:-D

Losiczko no szkoda że męża jeszcze nie ma...jak to moja koleżanka mówi:na przeziębienie miód pitny i chłopa do łóżka:-D:-D

Viola no to super, jak mały zniósł zastrzyki??? oj biedaczek:tak:

Rozia tulę:tak: zawsze jest smutno...oczywiście kciuki trzymam:-)

Marysia to to masz zielone światło:-) oby obyło się bez alergii:-)

Paula u nas też sypnęło śniegiem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula mówisz ze okład pomaga :szok: A ja trzeci dzień walczę z bólem głowy :-D I dopiero teraz mówisz :laugh2:

O matko z córką, ale pospałam :szok::szok::szok::szok: przejmuję pałeczkę po LiLuu :-D:-D:-D

LiLuu no nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo pomaga :tak: bierz P w obroty i niech okłada :-)

ajć no nie mam wyjścia :eek: :-p:-p:-p:-p

kto mi pomoze zrobic czapeczke zebre, elmo , pieska ?????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dziewczyna była taka zachwycona dwoma czapeczkami ze jak odebrała list od razu zamówiła kolejne 2 sztuki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i mysliu jeszcze nad trzecia. no ale na razie zebra i elmo :-D:-D:-D

Zdjęcie1629.jpg Zdjęcie1618.jpg

jak ktoś jeszcze nie widział moje nowe biedronki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jak widac .......smaczne hihi :-D:-D:-D:-D

Ten komplecik jest boski :-) zresztą jak wszystkie inne ;-)
Ja bym Ci chętnie pomogła, ale obawiam się, że nikt nie chciałby tego założyć :-D

reklama
Do góry