reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama

NASZE MAŁE
K
SIĘŻNICZKI

b6dffb6b80aa4795015634d135ec60b0.gif

Nick
imię dziecka zdjęcie
kruszynki
data narodzin i godzina dziecka
waga i wzrost dziecka Urodziny mamusiek
marysia77Anetka Zobacz załącznik 53393819.08.2012r
godz.8:30
CC
3.100kg, 54cm 26.05.1978r
axaraiAdusia Zobacz załącznik 52890011.09.2012r
godz.9:43
CC
3.480kg,50cm30.12.1972r
kasiaAlicja
i
Hania
Zobacz załącznik 52890514.11.2012r
godz. 11;45

CC
1.450kg
2.120kg
28.03.1982r
LiluuLily Zobacz załącznik 52890801.01.2013r
godz.1:06

SN
3,855 kg15.02.1977r
Rozia Bianka21.01.1985r

Ostatnia edycja:
NO i teraz tak laski........ muszę podzielić tabelkę dzieciaczków ...
wiec chyba podzielę Ją na chłopczyki i dziewczynki ... bo tak bedzie najlepiej

i sie zastanawiam co z Karoliną zagubioną i resztą co odeszła .. a raczej co nie mają juz zamiaru sie udzielać tutaj !!!!!!!
Kurcze nie wiem.......usunąć z tabelki ??????????

witam,jestem nowa i postanowiłam do was dołaczyc:)mam jednego bąbla,w marcu skonczy 3latka,i teraz postanowilismy z męzem starac sie o drugie,byłam w szoku ze udalo sie od razu,gdyz z pierwszym staralismy sie 1,5roku ,zrobiłam test i pozytywny,poszlam do lekarza 8tydz,byłam taka szcześliwa do momentu gdy w 10tyg.dowiedziałam sie ze serduszko mojego malenstwa niebije:( dostałam tabletki na poronienie i odczekam swoje i dalej próbujemy,chociaz powiem ze troszke sie boje,ale widze ze podtrzymujecie na duchu:):-)

Ilonko ja nie mam pojecia co z nimi zrobic ;/
A u mnie juz fura w domu poprzecieralam bo stalo juz troszke u tamtych panstwa wiec wolalam tak dla czystosci no i czeka :)

KONIEC!!!!! zastrzyków:)

Byliśmy u kontroli. jeszcze mamy brać syropki i w piątek jeszcze raz do kontroli ,żeby sprawdzić czy na pewno wszystko ok. Prawdopodobnie panuje bezobjawowe zapalenie płuc u dzieci i lekarz chce być pewny,że wyleczył Antka do końca.

Ilonka jeszcze Domiska Piotrusia urodziła a tabelkę podziel jak uważasz jak zrobisz to i tak będzie dobrze.

Ada
wracaj szybko do zdrówka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Roszpunka jak Hobbit się podobał? My idziemy jutro wcześniej nie wypaliło,bo Antoś się rozchorował.

Violu super , niech Antos dochodzi do pełnego zdrówka :-D

domiska ...... no tak ale ona w cale sie nie udziela, wpadła przez ostatnie pare miesiecy tylko pare razy , ona tutaj pisała ze urodziła ??????????????????????????

sylwia niech stoi i czeka na posiadacza tej fury :-D:-D:-D:-D:-D

zaraz napisze na grupie ..........:-p

hej kochane ja tak z doskoku wpadam po radę do was. kiedy zaczęłyście wprowadzać dzieciaczkom coś innego do jedzenia. bo ja pomału chciałabym Olka uczyć nowych smaków a nie wiem czy nie za wcześniej i jak się za to zabrać.

wyczytałam że jak karmię piersią to powinnam zacząć od wprowadzenia glutenu ale to w piątym miesiącu a dopiero później jabłuszko, zupki i inne warzywka. mam mentlik w głowie. i jak ten gluten wprowadzić? kaszkę ale ile i w jakiej postaci. dodać do mleka czy jak?

potem wpadne na dłużej bo lece kąpać młodego

hey dziewczynki! melduję się...

ada wracaj do zdrowia!!!
katy witaj!!!
ilonko ja napisałam na grupie o moim zdaniu, choć właściwie to go w ogóle nie wyraziłam :zawstydzona/y:

buziaki Wam przesyłam ale spadam bo normalnie nie umiem usiedzieć... pogoda mnie wykańcza - ciemno i ponuro cały dzień...paula prześlij tutaj też trochę tego mrozu Twojego...

reklama
Hejo :-)

Losiczko - przykro mi że z ciocią gorzej

Agnes - z tym furczeniem jeszcze troche może go pomęczyć, od fridy do wyciągania jest jeszcze mocniejszy katarek. Zrób małemu inhalacje, nawet chociaż ręcznik z kropelkami na kaloryferze.

Ilonka - ja mam wizyte 18.01 a termin porodu na 16.09.2013.

ViolaPop
- suuuuuuuper że koniec z zastrzykami :tak:

Katy - bardzo dziękuję za gratulacje i za pamieć

Do góry