reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam i ja.

u nas katarek już mniejszy i w ogóle Olek już radosny jak dawniej. ostatnia nockę miał super. spał od 21 do 1.30 szybkie karmienie 10 min i dalej do 5.15. Wtedy musieliśmy troszkę go pomęczyć Fridą ale dzielnie to zniósł zjadł i dalej spał do 9 :szok::szok: ja chce wiecej takich nocek. no i w dzień miał 2 drzemki jedną 3 a drugą 2 godzinną. śpioch się z niego zrobił. zobaczymy jak dzisiaj. póki co od godziny już niunia

katy cieszę się że jesteś z nami znowu. jak pobyt w PL? no i kciuki za jutro

liluu no to malutka wam rośnie. nasz Olek też uwielbia kąpiel. jeszcze nigdy nie płakał jak był w wannie.

ilonka jak znjdziesz czas to poproszę tabelkę bo dawno nie było. no a Pawełek to widzę aniołek

jutro czeka mnie troszkę pracy w domu, mąż ma wolne a jak muszę poprasować stertę prania. w środę mamy kolędę. jak ja tego nie lubię, ale wykorzystam okazję i załatwię chrzciny Olka na 3 lutego.

pozdrowionka i do jutra

reklama
Lilu no to macie teraz swoje male szczescie:tak: i to jakie glodne :-Dno ale niech slicznotka je i rosnie zdrowo:tak: ......a jak tam P;-)???? Przejęty???

Agnes widze ze Olus pomalutku daje ci odsapnąć :tak:...........a jaki jest....bawi sie juz??? Zaczepia??? :-)
---------------------------------------------------------------------

Mój pobyt w Pl zlecial szybko i poza spedzaniem czasu miedzy jednym i drugim domem nie robilam wlasciwie nic innego:baffled:.........no....bylam na weselu :tak:
Tato czuje sie raz dobrze raz zle i tak naprawde nic sie nie zmienilo:no:......co jakis czas musi dodtawac krew bo jej ubywa systematycznie......wlasnie ma isc do szpitala gdzies kolo piatku . co do brata to napisze jutro na g:-(

Hello :-)

Witam jeszcze poniedziałkowo
;-)
U mnie pogoda fajna! Co prawda słońce nie świeciło, ale jest bialutko i mrozik, także mmmm
:tak:

Ilonka
jak ja bym chciała takiego grzecznego synunia jak Twój
:-D
Kciuki oczywiście będę trzymała
:tak:

Katy
miło Cię widzieć po długiej przerwie :*
;-)

Ilonko a dziękuję, nie narzekam :-) Bianka siedzi w brzuchu i póki co nie zanosi się na wyjście także grzeczne dziecko słucha mamusi :-) Mam tylko nadzieję,że nie skończy sie wywoływaniem w końcu... Ale myslę,że przekonałam ją,żeby wytrzymała do 21,żebysmy miały tą samą datę urodzin ;-)

Katy a jak po weselu?? Wyszalałaś się ?? No i oczywiście &&&&&&&&&&&&& Za jutrzejszy dzień :-)

Liluu a jak P i jego problemy zdrowotne?? Bo księżniczka widzę rosnie i pięknie się rozwija :-)

Paula Ty jakaś inna jesteś :-) Żeby zimę lubić :szok: No ja tego nie rozumiem :-) Ja tam wolę słoneczko :-)

agnes widzę,że Olek idzie powoli w ślady Pawcia ilonki :-)

Ja mało ostatnio jestem, ale cały czas cos trzeba jechać załatwić, kupić i takie tam... Niech to się jak naszybciej skończy, bo juz dość mam... A jeszcze koloru ścian nie wybrałam.... No oprócz pokoju małej :-) Jakieś sugestie ??:-) Aneks kuchenny jest szaro ( dokładnie to srebrzysto) biały... i nie wiem jaki dac kolor na ściany na salon...A musze powoli się decydować, bo w weekend siostra chce wejść malować...

Paula ;-)zazdroszcze ci tego sniegu:tak:.....jak ja bylam w Pl to mialam plany na kulig pójsc a tu dupa.....sniegu jak pies naplakał:zawstydzona/y:
Rozia na weselu bylismy do 3 i zmarzlam jak piernik bo ogrzewanie nie działało :no: plaszcz to sciagłam o 6.30 a wesele zaczelo sie o 1szej :-D
Taka bylam zmarznieta ze nawet na kieliszek wina nie mialam ochote wiec postanowilam byc kierowca:baffled:
Co do koloru to w sumie do popielu, czy srebrnego praktycznie kazdy bedzie oki ......zielen, czerwien, fiolet.......żółty też by fajnie wyglądał :tak:

Rozia nie ukrywam, że bardziej lubię lato, ale zima ma swój urok, zwłaszcza kiedy jest piękna, biała i mroźna :tak::-)

Mój K w salonie ma 2 ściany- ciemny brąz i 2 taki jakby kawa z duuużą ilością mleka… beżowy? Tylko nie wiem, czy lubicie taką tonację
:confused: Jeżeli tak, to polecam :tak: mimo iż nie byłam przekonana do tych kolorów to teraz bardzo mi się podoba takie zestawienie :-p

Katy u mnie jeszcze w sobotę nie było śniegu, wczoraj napadało
:-) Zapraszam w takim razie! :tak::-)

Katy super ze wrocilas :)
Ilonko kciuki za sprawy zacisniete &&&&
Liluu moja niunia tez jak byla malutka uwielbiala kapiele i teraz jej to zostalo bo z wanny jak ma wyjsc to jest wscieklas ;p

Dzien doberek

Katy jak super ze jestes ,ale tak naprawde to lanie powinnas dostac!!!!! czy twoj angielski number phone nie działął w pl???grrrr a ja sie tak martwiłam a ona nic nie odpisała :-:)-:)-(

Rozia no to teraz masz szał ciał hiii ale zebyscie tylko ze wszystkim zdażyli :-D:-D:-D:-D

Liluu ale fajnie ze malusia tak szybko rośnie ,ani sie nie obejrzycie a niedługo sama po domu bedzie biegała :-D

Losiczko jak mały lepiej ???przeszło choróbsko???? no i Ty jak z tym szurankiem ?????;-):-):-D:happy2:

ja juz bym chciała czuc jak bobasek sie rusza :-(bo tak to cały czas sie martwie,a to brzuch mnie od wczoraj boli i krzyż ....juz sama nie wiem

Ilonko ale ja bym chciała takiego grzecznego Papiego :-D:-D:-D:-D

i dane do tabelki ........wizyta 1.02 8 .00 rano ,no i przeczucie ze siusiorek bedzie :cool2:

reklama
Do góry