reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Becia kuruj sie kuruj słońce !!!!!!!!!!
Madziu a mieszkanko kiedy bedzie gotowe ???????????
Madzia mówisz Julcia ?????????????????? :laugh2: hehehe
sylwia u mnie tak samo biało :)

Porządek w tabelce zrobiony :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Jeszcze tylko napisze do biapl i dopytam czy bedzie czy nie,.... bo tez jej nie ma długo ....

Losiczko :( ty też nosz w mordę wszyscy chorzy.... u mnie w osrodku 3 godz sie do lekarza czeka- zdrówka
Rozia i jaki kolor wybrałaś?

Dzień dobry z rana (dla odmiany)

Paula, Ilonka - u nas wszystko bardzo dobrze, ale do piątku mamy jeszcze gości, którzy przylecieli na chrzciny, więc nie mam czasu za bardzo dla siebie.

Jak już zostaniemy sami, to postaram się znów więcej udzielać (głupio siedzieć przy kompie jak są goście).

Miłego dnia Wam życzę i cieplejszego niz u nas - tu mrózzzzzzz.... wrrr.

Hejka. Ja zaglądam na g, ale widzę, że to tutaj pogaduszki pełną parą hihi:-D Muszę się rozdwoić;-) Jeśli któraś z was coś do mnie pisała, to przyznaję bez bicia, ze już dawno mnie tu nie było i nic nie przeczytałam:zawstydzona/y:

dziama, udostępnisz mi swój wykres?? Chciałam pozaglądać, ale się nie da:-p

viola, Hobbit fajny, efekty też. Ale zawiedziona byłam, że podzielili go na części. Dziwi mnie, że z takiej cienkiej książki w porównaniu do Władcy, zrobili 3 części aż. Czekam na kolejne.

katrina- to czekamy na info jak przebiegł chrzest i koniecznie na fotki jak już będziesz wolniejsza

edit Roszpunka nie modę Cię znaleźć napisz mi wiadomość czy coś

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek

Ja sobie wkasnie gotuje zupke do pracy i zaraz zmykam:-), jak tylko bede miec mozliwosc to zagladne co tu sie dzieje:tak:
Losiczko musisz sie jakos wykurowac bo te chorubska teraz jak dopadna to trzymaja, i trzymaja.......niedobrze .:no:
Ilonka melduje sie:-)
Katrina co u ciebie jak ten twoj maly rozbojnik;-)??? Zamieszanie pewnie w domu jak to z goscmi ...
Rozia no wlasnie jaki kolor wybraliscie???:-)
Paula pakuj snieg i slij na Anglie :-D
Dziama kochana faktycznie masz niezly kociol na wykresie:baffled:
Sylwia a czemu taka smutna jestes?:sorry:
Roszpunka mowisz ze mialas seans filmowy :-)

No a Martusia , Jane, Róża helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:-(

Ja dzisiaj postaram sie pojsc na siłke ...........wieki nie byłam :sorry:

Do góry