reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Gwiazdy :-)

Ja dziś znowu u gina byłam, ale tym razem na nfz i ta mi powiedziała,że powinnam urodzić w terminie, bo niby macica wysoko, ale głowa już w kanale i szyjka skrócona. No nie wiem... Ja tam nie czuję,żebym miała w najbliższym czasie urodzic...

Losiczko Ty to masz z tą maszyną.... A za ciocię trzymam kciuki,żeby jednak się poprawiło &&&&&&&&&&& :*

Martuś na pewno wszystko jest ok :-) No stres :-) Jak zaczniesz czuć ruchy to i tak się będziesz stresować, bo będzie: Czy aby nie za rzadko się rusza?? :-p Ktoś sie ma dobrze i takma zostać :-) Nie stresuj JEJ :-)

pamela no oby nie przylazła tym razem :-)

Miłego dnia Wam życzę :-)

reklama
Dzien dobry,:-) wlasnie wstalam, zjadlam sniadanko i trza troszke chalupine ogarnąć z domu wychodze gdzieś koło 14
;-)

Paula
nie kuś, nie kuś:-D ......................................bom gotowa przyjechać :tak:
Sylwia a ty jak tam nic sie nie dzieje;-)???? Maluszek jeszcze nie ma zamiaru wychodzic????
Losiczko przykro mi ze z Ciocią gorzej:-(....a co własciwie mówia lekarze????
A co do szycia to cie podziwiam....idziesz z tym jak burza;-)
Martus sloneczko......ang nr działał w Pl :tak:.....ale nic nie dostałam od ciebie:no:????
To ze u nas zasięg cienki to nie ma nic do rzeczy bo powinno mi przyjsc jak wchodze w pełny zasięg............przepraszam ale serio nic nie dostałam:sorry2:
Brzuszkiem sie nie martw przeciez to pierwszy trymestr mogą różne rzeczy się dziać:tak:.....a ruchy już nie długo poczujesz :tak:
Pamela miłego dnia ;-)

Nie wiem za co trzymamy kciuki w spr Ilonki ale ja też się dołączam :-)

A gdzie LOri???? I reszta ferajny??????Kazda wie o kim mówie :-)

Witam w słoneczny, lekko mroźny wtorek :-)

Sylwia syrenka z tej Twojej Oliwki
:tak:

Losiczko łepek do góry, może sprawy obrócą tor i z ciocią będzie coraz lepiej?
:tak: :*

Martuś Ty niecierpliwcze
:-)

Rozia ho ho ho
:szok: no to szykuj się powoli kobieto na powitanie Bianki twarzą w twarzyczkę :-)

Pamela nie przylezie, ja jej na to nie pozwolę!
:cool2:

Katy w takim razie kuszę jeszcze bardziej
:-D
Czekam na wieści w związku z dzisiejsza misją
:tak: i kciuki zaciskam :*

witam i ja. dzisiejsza noc znowu super. mimo iż katar nadal przeszkadza spać i czasem Olkowi strasznie charczy w nosku. ja już nie wiem jak mu pomóc bo jak Fridą odciągamy to nic nie wychodzi a za chwilę tak mu strasznie w nosku charczy że aż trudno mu cycusia ciągnąć. ale daje sobie jakoś radę. humorek mu dopisuję. uśmiecha się zaczepia i gada po swojemu. już jest taki kontaktowy. a teraz numer jeden u niego do paluszki w buzi i gadanie z ośmiornicą pluszowa którą dostał na gwiazdkę. słodziak z niego. tylko niech ten katar już go nie męczy. jutro mamy usg bioderek

no i mnie też zaczęło rozkładać. też czuję że zatoki mam pełne i głowa pobolewa. kochane ale chyba mogę nadal karmić piersią? póki co nic nie biorę tylko apap na ból głowy w nocy

katy kciuki zaciskam i melduj co i jak

marta za chwilę poczujesz ruchy malucha. ale i wtedy pewnie się nie uspokoisz. do końca będą nerwy chociaż niepotrzebne bo wszystko jest ok

paula ja za zimą nie przepadam ale teraz marzę aby spadło troszkę śniegu i przymroziło co by te wirusy zginęły. u nas nadal tempka na plusie pada deszcz lub deszcz ze śniegiem i wilgotno czyli raj dla wirusów.

Agnes wygląda na to, że Oluś czuje się lepiej skoro humorek mu dopisuje :tak: świetnie ! :-) Teraz Ty mamuśka kuruj się, żebyś nie poległa ;-)
Właśnie, najważniejszy jest mróz w ziemie, bo puki go nie ma to bakteria na bakterii i wszyscy wiecznie chorzy :dry:
Jeśli chcesz to podeślę Ci troszkę mrozu :-p:-)

Ok jestem
Padnięta ale załatwiłam wszystkie sprawy , jestem strasznie zadowolona,,,,:)

Mamuśka wzięła sobie specjalnie wolne abym mogła wyjśc wróciłam to miałam błysk w domku, firanki poprane , okna umytę :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: poodkurzane :-D:-D:-D:-D:-D:-D obiad podszykowany :)

Zjem obiadek perły i znajdę te tabelki i je odświeże .... bo sie pod ziemię juz zapadam ze wstydu ze tak to zaniedbałam, :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ada pisała do mnie , jest w szpitalu, lekarz ją zwinął bo sie bał ze sie odwodni...

Ilonko to super, że wszystko poszło po Twojej myśli :-)
Dziękujemy za info od Ady :tak: Biduleczka... mam nadzieję, że wszystko będzie OK!

Aduś
trzymajcie się dzielnie- Ty i fasolinka :*

reklama
STARACZKI

NICKWIEKTERMIN @CYKL STARAŃData urodzin
Losiczka4027.011230.04.1972r
Jane28ok21.012528.03.1984r
KatyB31??2611.02.1981r
Roza30??1329.05.1982r
Pamela3331.01?23.11.1978r
dziama8626??12.12.1986r
Paula24ok 14.01na luzie :-)29.09.1988r
Valkyrie27???25.06.1985r
Joanna35??31.07.1977r

CIĘŻARÓWECZKI

NICK
PLEC
WIZYTA
Data urodzin
Rozia2719.01.13Bianka??21.01.1985r
sylwia2227.01.13Mariuszek ?05.06.1989r
Truskafka2930.03.13Amelka?05.07.1983r
Małami3123.07.13serce mówi ze synek :)a ciocia Ilona ze córcia hihi:) 01.0208.07.1981r
Ada 23?07.08.1989r
Lori 2716.09.1318.0117.12.1985r

Ostatnia edycja:
Do góry