reklama
Marysia77
Fanka BB :)
dzien dobry :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam , witam
Boze ja mam dość tego kompa juz .......... rano kaput a teraz działa
Lece na grupę bo widzę ze tutaj cichutko a na grupie pewnie wrze hihi
Chciałam pochwalić mojego najcudowniejszego synunia pobił rekord spał od 20 do 4 a jak wstał to sobie zaczął gadać i śpiewać .... dałam flaszkę i poszedł spać nawet w nocy nie potrafi płakać haha normalnie duma mamusi jest Pawcio :-)
Boze ja mam dość tego kompa juz .......... rano kaput a teraz działa
Lece na grupę bo widzę ze tutaj cichutko a na grupie pewnie wrze hihi
Chciałam pochwalić mojego najcudowniejszego synunia pobił rekord spał od 20 do 4 a jak wstał to sobie zaczął gadać i śpiewać .... dałam flaszkę i poszedł spać nawet w nocy nie potrafi płakać haha normalnie duma mamusi jest Pawcio :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Rozia a TY jak sie czujesz ????????????? Kiedy mała wychodzi ???????
Kurcze jutro wieczorem to tabelki pouzupełniam , jak mi komp na to pozwoli oczywiście
Jutro mam sporo spraw do załatwienia wiec bardzo mile są widziane kciuki.........
Kurcze jutro wieczorem to tabelki pouzupełniam , jak mi komp na to pozwoli oczywiście
Jutro mam sporo spraw do załatwienia wiec bardzo mile są widziane kciuki.........
KatyB
Fanka BB :)
Hejka kobitki:-):-):-) na poczatek najwazniejsze bo wczoraj zapomnialam
Lori Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! I oby tym razem juz bylo wszystko ok
Faktycznie cichutko tu..........Ilonka ten Papi to chyba nagroda za wszystkie cierpienia przed jego poczeciem
Dziama moze cie nie dopadnie chorubsko;-) jak cos bierzesz ale faktycznie choroby szaleja na calego
Pamela ja jestem z lutego ;-)
Lilu jak tam malenka???;-)
Losiczko ile ci jeszcze zostalo tych pacyneK???? ;-)
Martusia zdrowka zycze...........odganiam chorobska.....a kysz....a kysz.....;-)
Ja jutro mam wolne bo myslalam ze mam na laparo na 8 rano a znalazlam papier i pisze ze na 15.30
Lori Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! I oby tym razem juz bylo wszystko ok
Faktycznie cichutko tu..........Ilonka ten Papi to chyba nagroda za wszystkie cierpienia przed jego poczeciem
Dziama moze cie nie dopadnie chorubsko;-) jak cos bierzesz ale faktycznie choroby szaleja na calego
Pamela ja jestem z lutego ;-)
Lilu jak tam malenka???;-)
Losiczko ile ci jeszcze zostalo tych pacyneK???? ;-)
Martusia zdrowka zycze...........odganiam chorobska.....a kysz....a kysz.....;-)
Ja jutro mam wolne bo myslalam ze mam na laparo na 8 rano a znalazlam papier i pisze ze na 15.30
reklama
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witaj Katy
My właśnie po kąpieli która malutka uwielbia
dzisiaj miała troszkę gorszy dzień ale nie bylo tragicznie zobaczymy nocke.
poza tym jesteśmy juz po dwóch wizytach położnej i kruszynka rośnie jak na drożdżach ważyła wczoraj 4kg
I tak codziennie zycie toczy sie w koło naszej księżniczki
a co u ciebie?? No i kciuki oczywiście trzymam
My właśnie po kąpieli która malutka uwielbia
dzisiaj miała troszkę gorszy dzień ale nie bylo tragicznie zobaczymy nocke.
poza tym jesteśmy juz po dwóch wizytach położnej i kruszynka rośnie jak na drożdżach ważyła wczoraj 4kg
I tak codziennie zycie toczy sie w koło naszej księżniczki
a co u ciebie?? No i kciuki oczywiście trzymam
Podziel się: