reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny podjelam bardzo wazna decyzje i chyba pozegnam sie z forum. Malo kiedy mam czas a jak go znajde nie jestem w stanie was nadrabiac a co za tym idzie ciagle nie jestem w temacie i nie moge sie juz wtopic przez co czuje sie ze juz nie pasuje i takie 5te kolo u wozu jestem. Czasami zajze do was. Kocham was wszystkie bardzo mocno ale niestety nie jestem w stanie juz tu sie wtopic tysiace buziaczkow dla waszych pociech dla ciezarowek spokojnych ciazowych dni latwego rozwiazania, a staraczka szybkich bociankow w szczegolnosci Katy i Losiczce buzki :****** i wesołych świąt oraz szczesliwego nowego roku

reklama
Zzagubiona szkoda:-:)-:)-:)-:)-:)-(......................ale szanuje twoja decyzje:tak:................... mamy kontakt na FB :tak: a moze za jakis czas znow bedziesz sie starac a ja nadal.........swiat jest maly ......
Trzymaj sie kochana ucaluj ta Pięknooką:-):-):-) i WESOLYCH SWIAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy kochana dobrze, że mąż z Tobą jedzie, bo byś się bidulko wykończyła z taką kupą bagaży :-):-p

Ilona to samo miał w tym roku na weselu mój kuzyn, miał zaproszonych chyba ze 150 osób, z czego przyszło 90… i bardzo dobrze, bo było tak akurat
:-D Z siedzeniem nie byłoby problemu, ale na parkiecie większa liczba ludzi by się zadeptała ;-)
Ja mam rodzinkę nad morzem i chrześniaczka mojego kochanego
:-) i chętnie też bym pojechała… aleeee K jakoś nie za bardzo lubi polskie morze, bo twierdzi, że tam pogody nigdy nie ma :dry: chociaż ostatnio jak byliśmy właśnie na tym weselu o którym pisałam, to była też właśnie kuzynka z nad morza z mężem i zaprosili nas, a że z K się polubili (widzieli się pierwszy raz) to może uda mi się Go namówić :-D bo ja uwielbiam polskie morze, ma swój urok :tak:

Zagubiona no przestań
:szok: w każdym Razie Wesołych :*

Paula a w garazu mam jeszcze wiecej:-D ale to bierze nam kolega bo jedzie vanem....mam jeszcze stol, krzesla, bieznie, lustro,lodowke i wszystkie moje gary co nakupilam ostatnimi miesiacami......jest okazja wiec chcemy wszystko podac......a i zabierze tez moje zakupy podchoinkowe :-D bo troche sie tego naskladalo.............my bedziemy tylko spokojnie jechac z niewielkim bagazem.......................ja mam na droge do czytania "Piecdziesiat twarzy Greya":-)

Ilonka cos pisalas o podusi a moze plecaczek????? IMG_0307[1].jpg sorki ale nie moge przekrecic zdj

A i zapomnialam wam napisac lepszy numer odnosnie wesela......idziemy do kuzyna 29.12 w sobote..........w sumie wesele za 2 tyg a tu pani u ktorej kuzyn wynajal sale w malym palacyku wymowila najem dlatego ze nie zgodzil sie wziasc z kateringem........a podobno w umowie ma wykreslona kuchnie..........on mial swoj katering.............czujecie 2 tyg i szukal sali.......:szok: na szczescie znalazl w swojej wiosce ale rudera :eek:

Dzien doberek babulce
to żeście poszalały wczoraj ,Paula Liluu no usmiałam sie z Was ,rozkreciły impreze na całego hehehe a teraz spią pewnie ;P

Katy no juz wszystko dopiete na ostatni guzik widze ,a paterki przesliczne kurcze sama takiej szukałam ostatnio ale w Pl to................. brak słow zeby cos fajnego kupic

Losiczko a Ty gdzie ????miałas czytac do kawki?????jeszcze spiochasz??
Rozia co u Was???m obrażony ????

Ilonko a Ty tez wstawaj ;*

reklama
Dzień dobry :-)

Malami nie obrażony na szczęście, ale myslał,że zapomniałam :-) Ale nie miałam już kiedy wejść wczoraj, bo byliśmy u siostry na chwilkę po pranie i trochu nam zeszło, bo jeszcze omawialiśmy sprawy kuchni naszej :-) I szukaliśm zdjęcia do fototapety do pokoju Bianki :-)

A Ty jak się czujesz??

joanna a byłaś wczoraj w tym szpitalu?? Jak się czujesz?? Może jednak się dziś nie forsuj...

Dostalismy info,że wpłynaęła kasa z banku :-) będziemy mogli odebrać mieszkanie :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

Do góry