reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie - wrocilismy wczoraj w nocy wiec dzis odsypialismy. Teraz mam chwilke by sie odezwac i nadrobic nieco.
ILONKO - dziekuje za prxzekazanie wiadomosci. Kolejny wyjazd 15 stycznia i oby ostatni. Dziekuje za kciuki dziewczynki !!!! Lece nadrabiac bo nie wiem co u Was. Ach i nasza myszka konczy dzis 4 miesiace a synio ma imieninki :happy2:

reklama
Roszpunka jak karmisz piersią to możesz dopiero po 6 miesiącu wprowadzać stałe posiłki,ale gluten możesz szykować na bazie swojego mleka.
1 raz dziennie ok. 1/2 łyżeczki kaszki manny lub kleiku z glutenem (kaszkę lub kleik, ugotowany wcześniej na wodzie, dodajemy do odciągniętego mleka matki lub do przecieru jarzynowego z ziemniaka lub marchewki)

Napisałam coś na g napiszcie co o tym myślicie zwłaszcza Liluu

Violuś, dzięki:-) Raczej nie będziemy czekać do końca 6 miesiąca. Niech chłopak też ma coś z życia, bo na razie tylko patrzy biedulek jak my jemy. A ja będę miała więcej swobody, bo ancymonek z butli nie chce jeść wcale.

No pewnie ja też szybko wprowadzałam jedzonko i teraz mały super je łyzeczką i co najważniejsze wszystko mu smakuje, warzywa, owoce, wcina też biszkopty, chrupki kukurydziane i chlebek:)

jestem po zabieganym dniu

bożesz ale z was wariatki. takie pozytywne. nadrabiałam ponad godzinę bo co chwila jakąś piosenkę musiałam posłuchać. szkoda że młody śpi bo dałabym czadu a tak cichutki

paula ja to zupełnie jak ty. uwielbiam takie kawałki weselne. niby disco polo ale nogi same rwą się do tanca oj poszalałabym na jakimś weselichu.

liluu mam nadzieję że rano pojawi się wpis że rodzisz

roszpunka ja Olkowi mam zamiar w 5 miesiącu wprowadzić gluten tak jak pisała Viola a potem wkraczam z jarzynkami, zupkami, owocami. bo póki co na cycu wisi bardzo dużo więc już bym chciała mieć troszkę luźniej. ja nadal mam ok 12 karmien na dobe

jeśli chodzi o sen to Olek spał już ładnie zasypiał o 21 pobudka o 3 a potem 6-7. od jakiś 4 dni poprzestawiało mu się i co 2,5-3 godziny budzi sie na jedzenia. głodomór z niego straszny. więc ja czekam kiedy w końcu zje coś innego może mu na dłużej wystarczy

teraz spadam spać. jutro bede cześciej bo mnie wiele rzeczy omija. dobranoc gwiazdy

Roszpunka nie czekaj tylko daj juz wcześniej Maksiowi :) niech własnie próbuje innych smaków :-) :)

Do moje stworka haha bo inaczej tego nie można powiedzieć włożyłam watę hehe :) bo to i tak na próbę było także wiesz,.,,,,ale na poważnie chce sie za to zabrać aby stworzyć coś sensownego a nie kosmitę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kosmita miał być dla Pawcia ale Jaś zabrał i powiedział ze bedzie jedynie mu pożyczać :-D:-D:-D:-D:-D bo on kocha kolor zielony i to musi byc jego "miś" ( a propo moje dziecko oszalało ......... na punkcie zielonego koloru :szok::szok::szok::szok:, on teraz wszystko musi mieć zielone nawet rurkę do picia :szok:, a juz nie wspomnę o tym ze jak poszedł z m do slepu po rybki to On z miejsca do Pana,"plose zieloną lybke " :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-):-):-):-):-):-):-)

Marysiu skarbuś witaj :) ale sie cieszę ze juz jesteście :) proszę mocno ucałować dzieciaczki od ciotki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D reszte chyba napiszesz na grupie :) :-D

Kaśka zakupy udane ???????????? powiedz ze TAK :-)

Agnes to masz pewnie nieźle wydojone cyce :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D najważniejsze ze Oluś rośnie .......z czasem bedą inne pokarmy także cycuszki w końcu ostygną :-D:-D:-D:-D:-D

Ilonko nie pogniewałabym się :-D tylko ja nie wiem sama czy chciałabym wesele… chyba raczej takie małe przyjęcie :tak: aleeeeee znając moją rodzinę to i tak bez tańców by się raczej nie obeszło hahaha :-D

Roszpunko ale fajna ta ośmiornica
:tak:

Marysiu wszystkiego naj, dla syneczka :* a Twoja dziewczynka jest prze dzielna
:tak:

Agnes no, a jak
:-D nowości są fajne, ale na dyskotece czy coś, za to na weselach musi być tego typu muzyka :cool2:
Katy jak zakupy? :-p

A jak już jesteśmy w weselnych rytmach, to Wy miałyście wesela, czy raczej przyjęcia?
:confused:

reklama
Do góry