reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu haha to sie ciesz ze Cię nie było :-p bo ja panikowałam strasznie ... byłam pewna na 99% ze znów bede miec puste jajo ... bo..........nie rzygałam jak kot :-D:-D:-D:-D:-D:-D także dziewczyny miały ze mną do tego czasu przechlapane :zawstydzona/y: należy im sie medal ze mnie z forum nie wypiieprzyły :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Mnie tez nie było ale i tak cie kocham :p :)

jak nie urok to sraczka jak to sie mówi!!!! Piekarnik mi siadł no ale żeby tak na święta wrrrrrrrrrrr no to upiekłam sobie karczek ciasto planowałam jedno robic bo i tak nas nie ma ale i jednego nie będzie znalazłam przepis na Rafaelo bez pieczenia chyba zrobię Moje Wypieki | Rafaello

Ilonko Ty moja kochana :-):-):-) po to tu wszystkie byłyśmy, jesteśmy będziemy ( no ja to chyba :-) ) żeby sie wspierać. Smiać sie razem , podawać husteczkę jakby co. Dac kopala w dupala :-)

LiLuu kurka a ja myślałam ze Ty to od początku z nami jesteś :sorry2: ale pięknie się wpasowałaś i wogóle nie widać opóznienia :-D:-D:-D

Wogóle wszystkie dziewczyny fajnie trafiły :-):-):-) no może poza jedną :baffled:

Doszły mnie słuchy, że jakaś imprezka tutaj trwa :cool2: tak więc wpadam z przebojem https://www.youtube.com/watch?v=WXvauQg99hQ :-D

Joasiu i jak tam z Wami, wszystko OK?
:confused:

Martuś zapraszamy na kolejną bibę
:tak: a co do Twojego gardełka to polecam okład z młodych jajeczek :-D:cool2:

Rozia jak po imieninach mężusia?
:-p

Roszpunka że też nie znałam Cię wcześniej, bym się pobawiła na Waszym weselisku
:-D

LiLuu
odmeldowuję się
:nerd: leczyłam kaca moralnego po wczorajszej dżamprezie :sorry2::-D A Wy dalej 2 in 1 ? :szok: No ja się pytam, ileż można??? :-p

Dziama
to bardzo nieuprzejmie ze strony piekarnika
:tak:

Losiczko z tym nie trafieniem masz na myśli mnie ??
:rofl2::laugh2:

Witam ja wrocilam ale nie mialam kiedy wejsc na kompa bo glowa mnie boli ze hohohho i mam dosc z malym wszystko dobrze rozrabia i serduszko pieknie bije 27.12 mam usg

reklama
hej :-) dziewczynki

Dziama no masz ci los:wściekła/y: z piekarnikami

Paula he he a K jeszcze jest???:-p dobrze wyleczył po tańcach:-)

Rozia chyba ci zazdroszczę urządzania mieszkanka:-)

Sylwia
super:happy2:

Ja wróciłam z zakupów... w końcu trzeba było się wybrać bo mama powoli psy zaczęła na mnie wieszać:zawstydzona/y: zawsze mówi że dwa auta w domu i nie ma kto jej po sklepach po wozić:zawstydzona/y:. Już mam czyste sumienie:-)

Do góry