reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia no to dobrze ze juz wszystko pieknie wam sie układa :-):-):-):-):-) i mam nadzieje ze zdążycie zanim Bianeczka wyskoczy ;P

a ja czuje sie ok tylko znowu gardło zaczyna mnie boleć :/

reklama
Hejka.

Co do wesel to ja lubię takie z potańcówami. U nas było zaproszonych 160 osób, ale przyszło ok 100. Na tą salę, którą mieliśmy w sam raz. Kasy poszło sporo, ale się zwróciło. I jechaliśmy do ślubu limuzyną, bo sąsiad z naprzeciwka ma Lincolna i po taniemu nam policzył.:-) Choć ja chciałam jechać naszą Asterką w kabrio, którą wtedy posiadaliśmy.

agnes, u mnie też różnie z tym spaniem. Są dobre noce, a są gorsze kiedy mały budzi się co 3 godziny. Tak już chyba będzie dopóki nasze dzieci nie pójdą na studia,więc trzeba się przyzwyczaić :-D

rozia, ale super:-) To teraz się urządzać szybko i czekać na Bianeczkę.

Jedzonko będziemy podawać za miesiąc, tak postanowiłam:tak: Już się nie mogę doczekać!

Witam Witam Paniusie moje śliczne :-)
BOże....... i nie wiem co miałam napisać .......no starość nie radość :-D

Zagubiona WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Kasiu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZAJEBIASZCZY TEN PLECACZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale zanim Ja taki zrobie bedzie następna zima :-D
Martuś wstałam a raczej Jaś mnie do tego zmusić dziś :szok: odkrył kołdrę i ciągnął za rękę aby wstać juz , bo on zapalił choinkę , obudził rybki, poprawił roletę bo mu spadła i obudził Pawcia :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ( pominę ten fakt ze wykorzystał to ze śpię jeszcze na jedno oko i zjadł 2 cukierki z choinki :crazy: )

Asiu potem napisze do Ciebie .:tak::-)
Kasiu co TY mówisz ??????????????:szok::szok::szok::szok::szok: Jezzzzzzzuuuuuuuuu......Pewnie nie takie sobie wesele wyobrazali no ale cóż zrobić .......dobrze ze coś znaleźli :szok:
Rozia supcio :-):-):-):-):-):-):-):-)

I nie wiem co miałam jeszcze dodać :dry:

Musze sie zbierać i biec na pocztę :-):-):-):-) i po włóczki ........Juz sobie wyobrażam jak bedzie mi Jaś marudzić ze tyle musimy chodzić :confused: no ale jak trzeba to trzeba :)

miłego dnia :)

Witajcie - nadrobilam dopiero glowny czeka mnie jeszcze grupa ale to dopiero wieczorem bo jedziemy do pediatry na kontrol a potem jeszcze tysiace spraw do zrobienia przed swietami wiec czasu brak w ciagu dnia ale sie poprawie i wszystko opowiem.
ZAGUBIONA - Wesolych i zdrowych swiat !!!!!!!
Przepraszam ze w takim mega skrocie ale czas goni buziaki kochane i do wieczorka

A CO SIE STALO ZE NIE MOGE WEJSC NA GRUPE ????

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :-D

Ilonko Jasiek mnie rozwalił po prostu no ale wiesz po kimś to ma :-p:-p:-p:-p

Rozia ale się cieszę że pieniązki już wpłynęły i mieszkanko niedługo będzie wasze :tak::tak::tak:

Marysiu stara grupa nie istnieje ale masz zaproszenie do nowej :tak::tak::tak: ciesze się ze już jesteście z powrotem

Zzagubiona szkoda że odchodzisz ale ty wiesz lepiej;-) Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :*:*:*:*

yyyyyyyyyyyyyyyyyyy Paula wstawaj bo ci Lilkę wpuszczę do łóżka :-D

udanego dnia kochanieńki ;-)

a Ja chciałam wrócić tak sentymentalnie do zeszłego roku

a mianowicie ROK TEMU 20 grudnia zobaczyłam pierwszy raz MALUSIEGO PAWEŁKA I JEGO PIĘKNIE BIJĄCE SERDUNIU :-) BOZE AZ MI ŁZY STANĘŁY JAK SOBIE TO PRZYPOMNIAŁAM,
same wiecie jak sie bardzo bałam, ze jego tam nie bedzie ....... ale był .....a teraz leży sobie taki śliczny i roześmiany i wpatruje sie we mnie tymi wielkimi słodkimi oczkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
JEŚLI TO MOJA NAGRODA ZA WSZYSTKIE CIERPIENIA TO COFAJĄC SIE WSTECZ BYLO WARTO !!!!!!!!!! myslę o moich aniołkach ale teraz moje aniołki to Pawełek :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

przepraszam ......ale musiałam .....bo wiecie jakie to dla mnie ważne :zawstydzona/y: DZIĘKUJĘ ZE BYŁYŚCIE ZAWSZE PRZY MNIE ... !!!!!!! W TYCH TRUDNYCH I TYCH RADOSNYCH CHWILACH !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonko mnie jeszcze wtedy z wami nie było :no: ale i tak przeżywałam z tobą każdy dzień ciąży a potem wypychanie Pawcia :tak:

Do góry