reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama ale jakie koperty :-D o czym Ty mówisz, ja zupełnie nie wiem o co kaman hahahaha :confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ilonka
ja uwielbiam chodzić na wesela, ale jakoś siebie nie widzę w honorowej roli :-p

reklama
kurde nadrabialam te wasze prawie 30 stron:szok: na g :-):-D

kobitki wiecie jak to jest isc z chlopem na zakupy dla niego:eek::eek::eek: wyprowadzil mnie z rownowagi z 15 razy ........i po 2,5 godzinie chodzenia......kupilismy jemu, spodnie , 3 bluzy, buty a ja sobie kupilam .......................................................................................................................................................................................................................................................kanapke :-D:-D:-D:-D:-D:-D bo bylam o sniadaniu :tak:

Katy też fajny zakup zrobiłaś :-) ja tam lubię jeść :zawstydzona/y: najlepiej spożytkowana kasa :-D

Katrina no ja bym właśnie takie coś chciała :tak: bez tej całej pompy... wiem, że to niby jedyny taki dzień w życiu, chociaż gówienko prawda, ale ile kasy na to idzie ło matko :szok:
No ale jak będzie to się okaże w praniu :-)

Dziama z kopertą :szok: o żeszty,,,,,,,,,,czyli nie ma szans na darmową wyżerkę :shocked2::-D:-D:-D:-D:-D:-D :-p:-p
Pauluś to jest magiczny dzień i każdy powinień GO spędzić tak jak sobie marzy.........czy to huczne weselisko czy skromne przyjęcie :tak: nie ważne jak byle z tym jedynym ,........bo niestety ale znam osobiśie takie pary która bardziej brały ślub dla tej całej "pompy" niz dlatego aby przed Bogiem ślubować miłość wierność i uczciwość małżeńską :no: ehhhhhhh suknie za 5 tys wszystko najdroższe, limuzyna itd :no:

Kasiu a pożywna ta kanapka chociaż była haha?????????

Ilonka święta racja Kochana :tak:

Nie rozumiem w sumie tych którzy działają z weselem na zasadzie: zastaw się, a postaw się :eek: a później się modlą, żeby jak najwięcej uzbierać kasy aby było za co zapłacić fotografów itd.

Ja to uważam, że tą kasę lepiej spożytkować na mieszkanie, zwiedzenie trochę świata czy piękną sesję zdjęciową która będzie pamiątką na całe życie
;-)

Ale tak jak mówiłam, nie wymądrzam się, bo kiedyś wyjdzie, że będę miała huczne wesele i wyjdę na debila hahaha :-D

Dziama a moze zorganizujemy ci wieczor panienski????:cool2::cool2::cool2::cool2:
Paula dokaldnie:tak:............i kto powiedzial ze pieniazki ktore wyciekly z portfela sie nie odkladaja......tyle ze w formie tluszczyku :-D:-D:-D
Ilonka kanapka z Greggs`a Chicken Club Sandwiches - Sandwiches | Greggsjest przepyszna i jak mam juz cos kupic to wlasnie ja biore bo przynajmniej jak zgnieciesz to wroci do "pozycji wyjsciowej" :-D
Katrina to wielki dzien coraz blizej :tak:

Co do zakupow to jutro mam ostatni dzwonek zeby sobie spodnie dokupic bo naprawde dupsko mi przybylo i nie mam co zabrac :eek:

Paula i jest naprawde pyszna....:tak: cala robote robi ten boczek podpiekany w piekarniku zeby tluszcz stopic .....mniam......:tak:
Tu wrzucam moja ostatnia zdobycz.......patere do domu IMG_0332[1].jpg IMG_0333[1].jpgIMG_0334[1].jpgIMG_0336[1].jpgi idac za ciosem kupilam tez mamie i tesciowej IMG_0331[1].jpg .............i na koniec czesc naszych kartek swiatecznych :-) ..................no i moje bagaze :sorry2::-D

Ide sie kompac jak by co zaraz wracam ...............

Ostatnia edycja:
reklama
Kaśka łeb Ci urwę o tą kanapkę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-p:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D żołądek mi przyrósł do kręgosłupa a Ty serwujesz takie żarełko :sorry2: :-D

Pauluś i tu sie z Tobą muszę zgodzić..........:tak::tak::tak: my co prawda nie mieliśmy az takiego duzego wesela zaproszonych było ok 120zł a było coś koło 80 sztuk :-p i to w sam raz..... jak sie okazało .. bo jakby było wiecej to było by troszke ciasno na sali przede wszystkim do tanców ........:tak: podróż poślubna spędzilismy nad morzem :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Do góry