reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka :-D hahaha nooooo... i to jakie kolorowe :-p

Ja uwielbiam wesela, za to mój partneros niebardzo, no ale jak mus to mus :szok: słuchy mnie doszły, że jedno mamy mieć w 2013, ale kto wie co się jeszcze wydarzy, może ktoś wyskoczy z jakimś niespodziewanym :-) Fajnie by było :tak:

reklama
Paula albo Twój wyskoczy z "czymś" ( hihihi) i bedzie ale Wasze :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D no albo TY ewentualnie

Roszpunka jak Maksio ???????????????? dziś mieliście tą randkę ??????????????????

Ilonka, Randkę? Mówisz o tym kinie? Nie, dopiero po świętach będą wyświetlać, ale biletów jeszcze nie kupiłam, bo nie wiem który dzień będzie wolny od gościny;-) Maksio dobrze, śpi sobie smacznie. A jak Pawełek? Budzi się dalej w nocy na amciu? A ty zawalona robótkami w dalszym ciągu??

to mnie sie powaliło coś ze dziś ta randka :szok: haha no tak, film jeszcze nie w kinach a Ja juz Was wysyłam hehe :)
a mój aniołek nadal kochany aniołek .... jest coraz słodszy ( ale przeciez kazda matka tak powie o swoim dziecku hehe ) ale ogólnie przez te miesiące od kiedy z Nami jest tylko raz wywinął akcję w nocy ze mu sie poprzestawiało a tak to punkt 20 i w łóżeczku leży i zasypia , wstaje przeważnie nadal o 2 a potem po 6 czyli z tym sie nic nie zmieniło :-D wcina zupki , banany , deserki , kaszkę bananową i rośnie grubasek jak na drożdżach :-) a tak jednym słowem to nie mam dziecka w domu :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NO miałam straszny zapiernicz z zamówieniami ... juz mi sie po nocach śnią te czapeczki i szaliczki hihi... ale teraz sie uspokoiło także mogę odpocząć i zrobić nową czapeczkę dla Pawcia bo juz ma za małą :happy2: tym razem bedzie zwykła cała zielona z biedronką hehe :)

No to pozazdrościć dziecka. Ja też nie narzekam, choć Maksio zaczyna pokazywać charakterek hihi:-D Dalej mamy problemy z dziennym zasypianiem, ale w nocy jest spokój. Zazwyczaj budzi się raz czy dwa, czasem wyssie kciuka ;-) i idzie dalej spać bez cyca hehe:-D Też jest słodki, mogłabym tak siedzieć i go całować przez pół dnia hehe

No to super, że już masz luźniej. Nie dziwię się, że masz szydełkowe sny:-p Ja się przymierzam do tej ośmiornicy, ale chciałabym żeby była na tyle duża żeby służyć za podusię też. No i rozważam jakiego koloru ją zrobić.

Ach no i my jeszcze samym mleczkiem żyjemy. Myślę, że za miesiąc, jak Mały skończy 5, damy coś innego.

Idę też spać, bo jutro od rana znów będę miała dwójkę na głowie. :oo2: Widzę, że i tak sama zostałam :-p

Ostatnia edycja:
a masz link do tej ośmiornicy ??? chętnie bym zobaczyła i moze też kiedyś spróbowała spłodzić ją :)

a ciekawe po kim Maksio odziedziczył charakterek :-p czyli na razie tylko na cycu jest ???? do 6 miesiąca nic mu nie bedziesz wprowadzać ??????????

Crochet Octopus - YouTube coś takiego powiedzmy. I chciałam, żeby każda macka w innym kolorze była.
A co do jedzenia, to tak jak pisałam, jak skończy 5 miesięcy. Ale jak to jest, czy przy karmieniu cycem powinno się wprowadzać po skończeniu 5 czy po skończeniu 6 miesiąca?? Bo ja tego nie ogarniam. Bo przecież gluten trzeba zacząć nie wcześniej niż w 5 i nie później niż w 6 miesiącu, czyli wychodzi, że po skończeniu 4 lub 5 miesiąca.
A niby zalecenie jest, żeby karmić wyłącznie piersią przez pierwsze 6 miesięcy życia...:confused: Zgłupiałam od tego:unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko że ośmiornicę chcę taką dużą:tak: A czym wypełniałaś tego miśka? Kupowałaś to wypełnienie do pluszaków???
Też super pomysł z tą poszewką. Będzie się cieszył:-)
A co z tym jedzeniem jw?

Do góry