reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada a kiedy testujesz jak by co;-)???
No ja tez czekam na Lily w koncu przed jej pojawieniem sie bylam posrednikiem w dostawach Lutki :-D

Martus jestes czy tulisz kibelek

reklama
Katy- po tekstach widzę że najgorzej nie jest heheheheh zdrówka zyczę:*
Małami- sorki Mati to u Truskawy Losiczki i Lori mylnęło mi sie :)
Lillu- ja stwierdziłam że w swoje urodziny 12.12.12 o 12 w południe idę totka puścić heheheh
Ada- no tak zaopatrując sklepy to to troszkę wcześniej idzie wszystko.
Ilona nadal zbanowana?

Aduś hehehehehe ja też już bym chciała to mieć za sobą (poród) ale wiesz jak jest :-p;-)
jak ja wysikałam plusa to najpierw BB wiedziało a potem mężuś chociaż siedział w jednym pokoju ze mną :-D:-D
a tak naprawdę to Katy była pierwsza

Marta ale bym zjadła takiej dobrej polskiej drożdżówki jak zwykle smaka robisz :wściekła/y:cholernico jedna

Lily jak narazie to bombarduje mój żołądek i żeberka :-D:-D:-D:-D:-D

Katka ja wciąż pamiętam o twoich zasługach dla mnie :tak::tak::tak: i nigdy nie zapomnę

Liluu jakich zaslugach:-D.........teraz mi przyszlo do glowy ze moze powinnam zalozyc Pogotowie Lutkowe ....:-D:-D:-D
Martus lec ......skoro dzidzia wola .........:tak::tak::tak:
Dziamuś nic mi więcej nie zostało a kolega zawsze dba o moj dobry humor:-)..................chociaz jak sobie pomysle ze musze jeszcze do pracy jechac to juz mi sie wszystkiego odniechciewa:zawstydzona/y: A ty jak tam kochana?????Rozpakowana itp :-)

Ooooooooooooooo Ilonka !!!!! W koncu :-) Cos ty tam nabroiła????;-)

reklama
Ilona- no witamy naszego "przestępcę" adminowi zal dupcię ściskał że nie taki zdolny że Cie zbanował? hehehco słycjhac u Was

Edit. Katy rozpakowana juz raczej w sumie 2 wory z ciuchami jeszcze na stryszku stoją ale ponieważ są rtam letnie ciuchy i wyjściowe więc nic mi nie było potrzebne więc nie tykam póki co :) teraz zyję stresem przed ndz. :szok: a co w ndz mam na enperze napisane :p

Ostatnia edycja:
Do góry