reklama
dziama86
Fanka BB :)
Katy- po tekstach widzę że najgorzej nie jest heheheheh zdrówka zyczę:*
Małami- sorki Mati to u Truskawy Losiczki i Lori mylnęło mi sie
Lillu- ja stwierdziłam że w swoje urodziny 12.12.12 o 12 w południe idę totka puścić heheheh
Ada- no tak zaopatrując sklepy to to troszkę wcześniej idzie wszystko.
Ilona nadal zbanowana?
Małami- sorki Mati to u Truskawy Losiczki i Lori mylnęło mi sie
Lillu- ja stwierdziłam że w swoje urodziny 12.12.12 o 12 w południe idę totka puścić heheheh
Ada- no tak zaopatrując sklepy to to troszkę wcześniej idzie wszystko.
Ilona nadal zbanowana?
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Aduś hehehehehe ja też już bym chciała to mieć za sobą (poród) ale wiesz jak jest ;-)
jak ja wysikałam plusa to najpierw BB wiedziało a potem mężuś chociaż siedział w jednym pokoju ze mną
a tak naprawdę to Katy była pierwsza
jak ja wysikałam plusa to najpierw BB wiedziało a potem mężuś chociaż siedział w jednym pokoju ze mną
a tak naprawdę to Katy była pierwsza
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Marta ale bym zjadła takiej dobrej polskiej drożdżówki jak zwykle smaka robisz cholernico jedna
Lily jak narazie to bombarduje mój żołądek i żeberka
Katka ja wciąż pamiętam o twoich zasługach dla mnie i nigdy nie zapomnę
Lily jak narazie to bombarduje mój żołądek i żeberka
Katka ja wciąż pamiętam o twoich zasługach dla mnie i nigdy nie zapomnę
KatyB
Liluu jakich zaslugach.........teraz mi przyszlo do glowy ze moze powinnam zalozyc Pogotowie Lutkowe ....
Martus lec ......skoro dzidzia wola .........
Dziamuś nic mi więcej nie zostało a kolega zawsze dba o moj dobry humor:-)..................chociaz jak sobie pomysle ze musze jeszcze do pracy jechac to juz mi sie wszystkiego odniechciewa A ty jak tam kochana?????Rozpakowana itp :-)
Ooooooooooooooo Ilonka !!!!! W koncu :-) Cos ty tam nabroiła????;-)
Martus lec ......skoro dzidzia wola .........
Dziamuś nic mi więcej nie zostało a kolega zawsze dba o moj dobry humor:-)..................chociaz jak sobie pomysle ze musze jeszcze do pracy jechac to juz mi sie wszystkiego odniechciewa A ty jak tam kochana?????Rozpakowana itp :-)
Ooooooooooooooo Ilonka !!!!! W koncu :-) Cos ty tam nabroiła????;-)
reklama
dziama86
Ilona- no witamy naszego "przestępcę" adminowi zal dupcię ściskał że nie taki zdolny że Cie zbanował? hehehco słycjhac u Was
Edit. Katy rozpakowana juz raczej w sumie 2 wory z ciuchami jeszcze na stryszku stoją ale ponieważ są rtam letnie ciuchy i wyjściowe więc nic mi nie było potrzebne więc nie tykam póki co teraz zyję stresem przed ndz. a co w ndz mam na enperze napisane
Edit. Katy rozpakowana juz raczej w sumie 2 wory z ciuchami jeszcze na stryszku stoją ale ponieważ są rtam letnie ciuchy i wyjściowe więc nic mi nie było potrzebne więc nie tykam póki co teraz zyję stresem przed ndz. a co w ndz mam na enperze napisane
Ostatnia edycja:
Podziel się: