reklama
Liluu jakby wsio było ok to naprawde w tym kwietniu albo maju bym chciała do was zaleciec :-):-),co do tego srodka do ran to ja uzywałam czegos z rumiankiem pamietam ..tylko jak to sie nazywało .................cholerka
ilonko zapomniałam Ci napisać termin kolejnej wizyty :-) To ja mam we wtorek (4.12) na nfz, a w środę prywatny :-)
Katy chodzilismy raz w tygodniu ( w soboty), bo ze względu na prace mojego m tylko tak dalismy radę :-) Ale było bardzo fajnie :-)
Katy chodzilismy raz w tygodniu ( w soboty), bo ze względu na prace mojego m tylko tak dalismy radę :-) Ale było bardzo fajnie :-)
AdaW
wiedźma :p
A ja myłam tylko płynem do higieny intymnej dla kobiet w ciąży z ziaji bez alkoholu jakiś aloesowy i niczym więcej i jakie mam piękne miejsce szycia po tym hoho..... mój M ciągle kontroluje i do tej pory brak komplikacji po prawie 5 latach czas na nową bliznę
reklama
AdaW
wiedźma :p
Dziama ja nie miałam problemów z tym ale babka na wprost mnie była mamą bliźniaków i dzieci leżały w innym szpitalu a ona z nami i pielęgniarka zaleciła masaże bo się mógł kanalik zatkać i zastój pokarmu i będzie gorzej ( ta babka się z bólu zwijała ale masowała)
Podziel się: