reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lilu 19 najfajniejsza data nadrodzin to zdecydowanie 12 :) olej termin hehhe i bedzie córcia z 12.12.12 :)
Ada- może siknij mała co?
edit sorki za post pod postem ale edycja nie zadziałała ;/

reklama
Dziama nie Mati tylko Szymon :-D narazie nie wie ,za tydzien mu powiemy jak ok wszystko bedzie ,a mi sie porcelanki zachciało to teraz mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o rany i to jak bleeeeeeeeeeeeeeeee

Martuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zapominaj że masz ją na własne życzenie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziama ja wiem ze to fajna data ale to zależy od małej a nie odemnie niestety ;-)

Dziama Tak właśnie przez listopad dorabiałam te dwa dni co miałam tu wolne (w betoniarni) to jeździłam w tych słodyczach dorabiać a wbrew pozorom słodycze są już prawie na etapie "dzień babci" jak się śmieje mój tata. Bo już mało co jest bo to hurtownia my sprzedajemy na sklepy więc one już mszą mieć ten asortyment. Robię prawdopodobnie tam do 6.12 więc potem będę mieć relaks :-D

Lilu szkoda testu poczekam jeszcze, test leży w półce i grzecznie czeka jeżeli to ciąża to nie zbawi mnie dziś i jutro jak przyjdzie @ to test nic nie zmieni a będzie na następny raz:sorry2:

Marta na pewno wszystko jest w porządku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada nie daj sie prosić :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pjeden test Marty i Joasi nie wystarczy żeby oczy nacieszyć :p:p:p

Katy biedulko zdrówka życzę :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*: a u nas jeszcze teraz taka zimnica :baffled:

reklama
Liluś nawet jak nie wiesz jak bardzo bym chciała żeby okazało się jednak że to ciąża..... Nie martwcie się będziecie wiedzieć jako drugie jak coś :-) bo pierwszy mój mężulek ;-)

Wczoraj płakałam na CSi i jak Julka tak sobie spała i popatrzyłam na nią też..... masakra taka beksa ze mnie :szok::sorry2: A wogóle to się kochana doczekać zdjęć Lily nie mogę ...... mogłabyś już urodzić byłoby kolejne małe święto na bb ;-)

Do góry