reklama
AdaW
wiedźma :p
Dziama Tak właśnie przez listopad dorabiałam te dwa dni co miałam tu wolne (w betoniarni) to jeździłam w tych słodyczach dorabiać a wbrew pozorom słodycze są już prawie na etapie "dzień babci" jak się śmieje mój tata. Bo już mało co jest bo to hurtownia my sprzedajemy na sklepy więc one już mszą mieć ten asortyment. Robię prawdopodobnie tam do 6.12 więc potem będę mieć relaks
Lilu szkoda testu poczekam jeszcze, test leży w półce i grzecznie czeka jeżeli to ciąża to nie zbawi mnie dziś i jutro jak przyjdzie @ to test nic nie zmieni a będzie na następny raz
Lilu szkoda testu poczekam jeszcze, test leży w półce i grzecznie czeka jeżeli to ciąża to nie zbawi mnie dziś i jutro jak przyjdzie @ to test nic nie zmieni a będzie na następny raz
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Marta na pewno wszystko jest w porządku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ada nie daj sie prosić jeden test Marty i Joasi nie wystarczy żeby oczy nacieszyć
Katy biedulko zdrówka życzę :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*: a u nas jeszcze teraz taka zimnica
Ada nie daj sie prosić jeden test Marty i Joasi nie wystarczy żeby oczy nacieszyć
Katy biedulko zdrówka życzę :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*: a u nas jeszcze teraz taka zimnica
reklama
AdaW
wiedźma :p
Liluś nawet jak nie wiesz jak bardzo bym chciała żeby okazało się jednak że to ciąża..... Nie martwcie się będziecie wiedzieć jako drugie jak coś :-) bo pierwszy mój mężulek ;-)
Wczoraj płakałam na CSi i jak Julka tak sobie spała i popatrzyłam na nią też..... masakra taka beksa ze mnie A wogóle to się kochana doczekać zdjęć Lily nie mogę ...... mogłabyś już urodzić byłoby kolejne małe święto na bb ;-)
Wczoraj płakałam na CSi i jak Julka tak sobie spała i popatrzyłam na nią też..... masakra taka beksa ze mnie A wogóle to się kochana doczekać zdjęć Lily nie mogę ...... mogłabyś już urodzić byłoby kolejne małe święto na bb ;-)
Podziel się: