reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry
ja oczywiscie ranny ptaszek jak co dzien

Losiczko................................................. czekam gdzie jestes????

Liluu rybka smakowala????hi aa i jakby co to ja moge cos Ci w aptece zakupic i wysłac jakby co :-):-):-):-):-):-):-)

Katy no to sie załatwiłaś :-:)-:)-( teraz łozeczko i leżaki przymusowe

Joanna no co za niespodzianka :szok::-D:szok::-D GRATULACJE

Lori wymiotowalam ze 2 -3 razy ale muli codziennie niesamowicie :-(

Ilonka a Ciebie za co zablokowali??????????????????????kuzwa :angry::angry::angry::angry::angry::angry: dziady jedne no!!!!!!!!!

reklama
Dzień dobry :) ale tutaj cicho jeszcze czyżby wszystkie spały?
Małami jak "przyjaźń" z porcelaną? odpuściło troszkę? kiedy wizyta i usg? ciekawa jestem tego 2 pęcherzyka... :rofl2:
Katy zdrówka kochanie- no to zaszalałś
Lilu- OCTENISEPT właśnie słyszałam że jest bardzo dobry.
Agnes- a Wy kiedy chrzciny planujecie?
JOANNA- SUPER GRATULACJE SUPER WIEŚCI NA ŚWIĘTA
Ilonko- no ładnie Cię załatwili :)
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mój mózg więcej nie zakodował sorki

ciekawa jestem co u Kroliny wie ktoś coś?

Dzień dobry

popijam kawusię i czytam co u was ale widze że jeszcze dziewczynki śpią

niestety u nas OCTENISEPT jest niedostępny :((((

Katy mam nadzieję ze cię całkiem nie rozłożyło :*:*:*:*:*:**:*:*:*:**:

Dziama będą karniaki za nieobecność :wściekła/y: jak i całą reszta Roszpunki dawno nie było o Karoli nie wspomnę
kurcze trzeba jakąś karę za dezercję obmyślić

Losiczka też mogłaby chociaż cześć powiedzieć

Miłego dnia

Witam! Miałam wczoraj zalatany dzień ale czytałam co tam u Was:tak:

U mnie bez zmian póki co ale założę się że do jutra @ zawita. Dziś ostatni dzień w pracy i jakoś mi smutno ...... ogólnie nastrój zły :no:

Joanna tak się cieszę normalnie szok i radość Gratuluję kolejny dwupaku :-D

Roza szkoda że @ przyszła a tak liczyłam że Ci się uda :*

Lori wkońcu wróciłaś.....;-)

Ilonko Ty nie grzeczniuchu .... wracaj szybko:-D;-)

Losiczka nie zabij czasem męża bo chyba dziś wraca.....

pamela kciuki mocno za następny cykl

paula to może pogadaj ze swoim loveboy-em że to dla ciebie strasznie ciężkie może znajdziecie jakieś wyjście :tak:

Sylwia to super że wszystko ok

Truskaffka Amelka tak szaleje?

Liliu widzę że Ty już porodem żyjesz;-)

Katy zdrówka i trzymaj się kochana :*

Katrina ucałuj biednego małego ulży mu się jak już ząbki wyjdą :tak:

Martuś jak tam wypoczynek?

Więcej ie pamiętam..... przepraszam

Ada no nie da się o tym nie myśleć :-p:-p:-p

edit
a patrząc na twój wykres to może i @ nie wpadnie ;-)wiary moja droga

Ostatnia edycja:
Dziama przytulanko z porcelanką chyba dopiero sie na dobre rozkreci :zawstydzona/y: co do wizyty to 7.12 na 8 rano

Ada e tam taki odpoczynek hehe ,gdyby mdłosci nie meczyły byłoby super ale tak to ledwo po domu sie poruszam :crazy:

Liluu próbuje cos wiecej w siebie wcisnąc ale nie daje rady ,a i te kanapki mi juz nie podchodzą :(

Ostatnia edycja:
MArta ja też nic nie mogę w siebie wcisnąć :( i dlatego dużo że tak powiem wymyślam jedzenia np ta ryba po grecku gdzieś mnie przekonała i tak jem nic się nie martw dzidzia i tak ma wystarczająco składników odżywczych tylko witaminy łykaj :tak:

Marta wiem jak mi w sobotę było nie dobrze to snułam się jak cień ..... a kiedy na jakieś usg idziesz?

Lilu a ty na kiedy dokładnie masz termin ? 12.12?

reklama
Lilu- karniaki to mi sie od razu z alkoholem kojarzą :) a ja ostatnio w ciągłej abstynencji więc nie kuś hehehehehehhe
Ada-tulę nie dolinkuj się a słodycze jeszcze chyba do świąt będą się kręcić dorabiasz jakoś?
Małami- a znalazłaś jakiś sposb który by jakoś pomagał bo każda tu miała swoje sposoby. Mati jak na rodzeństwo zareagował
Truskawka- nie miałam okazji pochwalić metamorfozy zaszalałaś z tym cięciem nononoa jednak na Amelce stanęło widzę.

Do góry