reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziama a no bardzo możliwe :-D:-D:-D:laugh2::laugh2:

Ty to puszczaj tego totka a i owszem bo tu dużo duszek do obdrowania :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: hiihi

katka no kurcze czepili sie porządnego obywatela :crazy: no ale na jeden dzień także luz :laugh2::laugh2::laugh2: ale kij chyba warto było bo troszkę zamówień mi sie sypnęło odkąd wstawiłam link

DZień dobry dziewczynki :-)

Joaska gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D No to w koncu coś ruszyło na naszym forum :-D:-D:-D

Martuś a jak żołądek?? A co do mdłości, to spróbuj herbatkę imbirową, albo cukierki imbirowe... Może Ci pomogą... Mnie herbatka troche ratowała :-) Ale nie zawsze niestety .... Ale w sumie chciałaś, to masz :-p:-p:-p

Liluuu mnie ostatnio położna na szkole rodzenia móiła,że do mycia można używać płynu do higieny intymnej , którego się do tej pory używało (u mnie laktacyd),a później wietrzyć, psikać octeniseptem i smarować maścią nagietkową i oloejkiem jojoba :-) Ze z tym tantum rosa to można sobie odpuścić... Widze,że już Marta Ci to zaproponowała, bo ja tez pomyslałam,że jak coś, to tu kupię i Ci wyślę :-)

ilonko no to witaj po przerwie :-)

Katy zdrówka bidulko... I współczuję,że do pracy musisz iść ... :-(

Przepraszam,ale więcej nie pamietam...

Ja wczoraj zabiegany dzień miałam i niewtety nie miałam kiedy wejść na bb :-( Ale dziś już luz jest :-)

Miłego dnia dziewczynki :*

jestem i już wcinam drożdzówka z budyniem no pycha ,Liluuu wiem ze bys zjadła.Co do Szymka to pamietam pamietam cały czas pytał mama a co sie stało?????????a dlaczego sie tak smiejesz i cieszysz?i dlaczego tak głoso gadasz do tego telefonu heheheh:-D:-D:-D:-D

ooo Ilonka wróciła :-D:-D

Katy maluszek wezwał do jedzonka a za chwole kibelek bedzie :laugh2:

G zaprasza mnie dzis na kolacje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko chyba sam ją bedzie jadł :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Rozia dolegliwosci ciag dalszy i nie zapowiada sie ze przejdzie

Ostatnia edycja:
STARACZKI

NICKWIEKTERMIN @CYKL STARAŃData urodzin
Losiczka40ok 2.12nadal czekamy
na
wpadkę
:-D
30.04.1972r
Jane289.122328.03.1984r
KatyB3118.112411.02.1981r
Roza30????29.05.1982r
Pamela33??823.11.1978r
Piąteczka3226.111311.06.1980r
dziama862612.12.1986r
asiczka321221.07.1980r
Lori2617.12.1985r
Paula2411.12na luzie :-)29.09.1988r
Ada2329.11507.08.1989r
Valkyrie2726.12225.06.1985r

CIĘŻARÓWECZKI

NICK
PLEC
WIZYTA
Data urodzin
LiLuu3519.12.12Lily
??15.02.1977r
domiśka3104.01.13synek?
Rozia2719.01.13Bianka??21.01.1985r
sylwia2227.01.13synek?05.06.1989r
Truskafka2930.03.13córeczka12.1205.07.1983r
Małami3107.1208.07.1981r
joanna3535????31.07.1977r

Rozia a ty chodzisz tam raz w tyg???:-)
Dziama ja bym jeszcze zjadla 12 czekoladek przed totolotkiem:-D
Ilonka to super.....ale masz sie meldowac bo tu juz petycja byla:tak:
Martus fajnie.........tylko mu powiedz co jestes w stanie zjesc:-D

Ps znacie jakies sposoby na wywolanie @?????

Rozia tantum rosa to jedyny środek który w tej chwili moge mieć tak że na pewno coś pomoże :tak:

Martuś my tez jakoś poszliśmy teraz niedawno do polskiej restauracji i skończyło się na tym że wypiłam tylko kompot truskawkowy :-Da reszta poszła do kosza nie byłam w stanie nic zjeść hehehe a ten dzień będę długo pamiętać :tak:a kiedy wpadniesz do nas??

Katy albo jutro wieczorem albo niedziela rano, o ile @ nie zawita

Lilu no to dobra jesteś ja pierwsze pewnie mężowi chyba żebym miała neta pod łapką to nie wiadomo kto by wiedział pierwszy :-D

Marta szalona Ty :-D

Ilonka nie ładnie tak się dorabiać na forum :-pjakby co to ja też zamówię :laugh2:

Marysiu nie chcem ale muszem poczekać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Katy kurcze tam mają dobre wszystko ,ale chyba dzis to żurek mi tylko wejdzie :baffled:

nie najadłam sie dalej jestem głodna....na obiad rybka i kiszona kapusta :sorry2:

Do góry