reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori luteine zamawiala mi Katy ale teraz nie będziemy sie juz widzieć bo ja nie mogę nigdzie jeździć bo mdleje w pociągach :sorry: A nasza Kasia ma dużo zajęć i pracy więc nawet nie śmiem prosić. Jakoś dam sobie radę a jak nie to pozostaje wódka :-D:-D:-D Ale to chyba będę sie dezynfekwac od środka bo tam to bym sie skichala :-D

reklama
ha ha ha ... nie no kurcze musi być jakiś odpowiednik :-)

ja już uciekam bo mężuś wzywa , a boje się że jak jeszcze chwile posiedze to już tylko usłysze chrapanie niedźwiedzia i nici z poprawiania :sorry:

hej wpadam jak zwykle ostatnio w biegu. no ale brak mi czasu. doba powinna być dłuższa

liluu ja po porodzie OCTENISEPT stosowałam i u siebie i u małego na pępek. i super wszystko się zgoiło i szybko. może macie też tam taki. albo sprobuj poszukać na allegro może wyślą za granice

joanna krechy jak malowane. gratuluję. ale niespodzianka

ilonka do jutra do 10 niestety ma ban

lori poprawiaj dzisiaj bo czekamy teraz na II krechy u ciebie

nie wiem co jeszcze miałam odpisać bo na raty czytałam

Jestem moje kochane:-)...bylam na tej aqua zumbie i bylo superowo:-D:-D:-D....czulam jak mi wszystko faluje.:szok::szok::szok:.......................a teraz leze chora.....................dopadlo mnie a jutro musze isc do pracy:zawstydzona/y:

Liluu uszy mnie napierdzielaja, gardo też trzęsie mnie jak osikę i w pół godziny tempka skoczyłaz 35,60 do 37.22 :zawstydzona/y:

No to ładnie sie zalatwilas :angry: Dziewczynko gdzie w takie zimno ci sie basenu zachcialo co :no: I szczerze nie sadze żebyś jutro była zdolna do pracy kochana będzie łóżko i leki cus mi sie zdaje

zdrowiej kochana :*

reklama
Do góry