reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Pusto tu bez Ilonki... ale nie martw sie kochana, my Ciebie z tabelki nie wyrzucimy, tylko poczekamy.

Niech juz temu mojemu synusiowi wyjdą te zębiska, bo mi daje trochę w kość!! Dobrze, że w nocy śpi, tylko rece mi juz odpadają.

reklama
Joanna a to nam i Sobie :p niespodziankę na mikołaja zafundowałaś:-):-):-):-):-):-) :-)
piękny teścik, Wielkie Gratki!!!!

a to się porobiło z Ilonką naszą...i co wiecie jak sytuacja wygląda jak sie ma bana? kiedy może wrócić?

Lor
super że jesteś :)

Roza
wiem że to słabe pocieszenie, ale super wykres wygląda :) i doczekamy pięknych dwóch kresek :)

Katrina
buziaczek dla małego, żele coś wam pomagają?

Od Naszej Rozbrykanej Amelki dla Was :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
UUUUU to nie ciekawie teraz masz Katrina :no:nie ma nic gorszego niż ząbkowanie moje ząbkowały w miarę bez większych ekscesów ale znam dzieci co miały po 40 stopni gorączki i biegunki tak że życze jak najszybszego wyrznięcia się zębolków dla Kubusia :tak::tak::tak:

edit

rybka po grecku zrobiona mniam i już uszczypnęłam co nieco :-D

Ostatnia edycja:
Truskafka - żele poza walorami smakowymi, nic nie dają, pomaga Camilia, a przede wszystkim na noc czopek Paracetamolowy.

Liluu - nie jest tragicznie, bo nocki sa spokojne, ale w dzień, zwłaszcza pod wieczór jest marudny, chce, żeby go nosić, jest niespokojny, pcha do buzi wszystko co popadnie... no i kupki.. tak do 6 dziennie. Dobrze, że dupki sobie nie odparza.

na grupie wkleiłam fotki

Dziewczynki czym przemywać ranę po porodzie?? bo tutaj w UK nie mogę nic znaleźć do dezynfekcji :no:
Katrina może ty znasz coś czego ja nie zauważyłam w tutejszych aptekach

Liluu - mi w szpitalu pielęgniarka dała taki płyn do przemywania, ale nie wiem jak się nazywa, bo oczywiście butelkę juz wyrzuciłam.

Dziewczynki mój Jakub we wtorek kończy 6 miesięcy - pół roku minęło mi nie wiem kiedy szok!!!!

Kurcze mam nadzieje że też mi coś dadzą ale w sumie w to wątpię teraz tutaj dzieją się cuda wszystko zchodzi na psy cała opieka medyczna i wogóle cała pomoc szwankuje :eek::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry