reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hey dziewczyny! witam sie i spadam bo u mnie w domu szpital, całą noc nie spałam... Krzysiak ma zapalenie spojówek i to takie ostre a do tego jakaś infekcja w gardle i nosie bo ledwo mówi i oddycha...
byłam już u dwóch lekarzy i musze stwierdzić, że oni tutaj ą jacyś niedorozwinięci... ale to temat no dłuższy post...
uciekam bo dopiero niedawno śniadanie zjedliśmy... a w domu burdel jak nie wiem bo już od dwóch dni nie robię nic tylko zajmuję się moim biednym chorym dzieckiem, albo łażę po lekarzach!!!

życzę Wam miłego dnia kochane!!!;-)

reklama
Kurcze Valky tak mi żal Krzysia :no: być może że przyplątała mu się jakaś mocna bakteria i atakuje organizm szlak by to trafił
a nie macie tam polskich klinik ??prywatnych
bo tutaj jak normalny GP nie daje rady to lece do polskiego zdrówka życzę

liuluu tutaj z leczeniem jest w ogóle śmiesznie... właściwie nie ma prywatnych praktyk, jeśli coś ma być płatne to po prostu kasa chorch za to nie płaci tylko Ty sam... no i dzieci mają wszystko całkowicie za darmo... może popatrzę za polskim pediatrą, ale my za niedługo i tak będziemy się przeprowadzali więc to tak naprawdę nie ma większego sensu :sorry:.

oczy mi się zamykają...

melduje sie i ja. dzięki za wszystkie rady w sprawie kolek. myslę jednak że to bardziej kupa męczyła Olka niż kolki. czekam jednak na BioGaie i zobaczymy czy to unormuje wypróżnianie. wczoraj zapodałam mu czopek glicerynowy bo tak się strasznie męczył już 4 dzień i podziałało. zrobił kupę taką że był cały co mycia. no ale rzeczywiście coś mu się zablokowało bo pierwsza kupa taka zbita co na piersi nie powinno być a potem już wielka "normalna". mam nadzieję że probiotyk pomoże mojemu biedakowi i już nie będzie takich przerw z kupą. 4 dni to zdecydowanie dla niego za dużo. a pediatra mówi że do tygodnia to jest norma.

katy gratuluje nowego autka. nas też to czeka. ale musimy coś większego poszukać aby się wózek mieścił bo na razie ciężko w nasze auto zapakować.

co do ramki cyfrowej to właśnie zamówiłam taką
Ramka Cyfrowa Foto Intenso 7" Photomodel - Merlin.pl

i tym sposobem mam już pomału prezenty z głowy. bliźniaki dostaną DUPLO, Olek karuzelę (muszę w końcu zamówić) i tu kolejne pytanie. co myślicie o tej? ma ktoś taką bo ciekawa jestem jak się sprawuje
FISHER PRICE KARUZELA Z RYBKAMI G9157 + PROJEKTOR (2795630683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

mężowi kupię zegarek. też już upatrzyłam na allegro. i zostaną mi tylko jakieś drobiazgi do dokupienia dla rodziców

a jak wasze prezenty gwiazdkowe?

lecę teraz nadrobić co naskrobałyście od rana

witam się i ja :)

dziś w pracy a jutro się byczę :D

Katy o nie nie..to nie ja jestem Łasuchem, to Amelka hihi
komplikacjom mówimy PRECZ ! trzymam kciuki żeby było oki
Rozia dobrze że z sn nie będzie problemu :)
Viola zdrówka!!
Losiczka zapracowana bestyjka z Ciebie..
przykro mi z powodu I krechy, może za wcześnie? Kciuków nie puszczam
Marta haha spoko..pierwszy trymestr przeleci i energia wróci :p
a póki co..dacie radę ;)
Pamela hmm daj znać co się dzieje, trzymaj się
JAne :) fajnie że zaglądasz :)
Valky biedny Krzycho :( ZDRÓWKA!!
Agnes dobrze że Olkowi lepiej :)
prezenty..hmm u nas Mati "załatwiony" :p ja zamówienie do mikołaja złożyłam :p
a D..cóż, zamówiliśmy Matikowi auto wyścigowe sterowane z pilota i D też chce hahaha bo przecież razem będą się ścigać :eek::-D

Hej kochane!
Posłusznie melduję, że ja już na normalnej kardiologii na oddziale. Uczę się chodzić ;), a dziś zdjęli mi szew po drugiej operacji.
Nie mogę się doczekać wyjścia do domu, bo już po prostu rzygam tym szpitalem... Niestety znowu w wynikach mam coś nie halo, dziś miałam też USG serca i już się boję, bo coś przebąkiwali o rezonansie magnetycznym, czyli tu też jest coś nie tak :(… Jutro jeszcze mam mieć laryngologa.
Wczoraj się totalnie rozkleiłam, bo mój m miał urodziny, a ja w zeszłym roku byłam akurat na wyjeździe, a teraz w szpitalu.
Ach! Najważniejsze jest to, że przedwczoraj po raz pierwszy widziałam moje kruszynki!!! Są takie słodkie i takie malutkie i baaaardzo podobne do tatusia :))).
Jeśli chodzi o ich stan, to Ala już dziś bez antybiotyku, je troszkę z butli (około 10ml), ale trzeba ją dokarmiać sondą, ale ogólnie radzi sobie coraz lepiej. U Hani stan stabilny, co 2 dni robią jej USG główki i pani doktor dziś powiedziała, że wygląda na to, że wylew minimalnie się zmniejszył.
Zdjęcie Hani dodam na grupę.
Ściskam Was mocno i dziękuję za pamięć!!!

Kasia super,że dziewczynki z dnia na dzień są silniejsze :-) Na pewno będzie wszystko super :-) No i gratuluję pierwszego kontaktu :-) Fajnie,że w końcu czujesz sie lepiej i mogłaś je zobaczyć:-) A co do Twoich badań, to niech Cie lepiej pzrebadaja, przynajmniej wyjdziesz z pewnościa,że wszystko jest ok, bo na pewno tak będzie :-) Lecę na grupę zobaczyć Hanię :-)

reklama
Ja wróciłam z zakupów i teraz ledwo żyję :no::no:ide się zdrzemnąć bo nie ma innej opcji

Kasiu es teraz będzie już tylko lepiej kochana :tak::tak::tak::tak:

Do góry