reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś tak ja już na nogach chociaż wczoraj poszliśmy spać o 1
ale teraz to wiesz jak jest raz się chce raz nie teraz siedze z kawusią i się budzę

Dziewczyny pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Liluu Hehehe ja juz drożdzoweczke wciągnełam i tak jak Ty kawke wypiłam ale taką słabą :-( bo pozniej nie wiem od czego ale zołądek boli ,wieczorem zgaga zaczyna sie pojawiac ech objawow mi sie zachciało hehehehhe
G marudzi bo z sexu nici hiiii a ja padam wieczorami na ryjek

Dziendoberek:-):-):-)

Martuś wstałam o 4 30 zrobiłam sobie mocną kawe i wystawiłam nowe torebki na allegro :-) cisza o tej godzinie jest cudowna.
Kubule nie dałam dzisiaj do szkoły bo i tak nie mają lekcji bo mają dzisiaj dzien patrona a poza tym ma katar do pasa:-(

Kochane Wy moje babeczka przywiozła mi wczoraj 12 torebek a jeszcze mam z 5 swoich do uszycia i spiesze sie bo pacynki w każdej chwili mogą przyjechać :-)

Ja juz dzisiaj 2 torebke konczę a gdzie reszta :sorry:

Pamelko ja tez jedną kreche wysikałam :-( do dupy z ty wszystkim już na żadnego testa nie sikam na bete nie idę :-(

Miłego dnia :-):-):-)

G to niech się uspokoi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo mu osobiście dokopię mój P już od 15 lipca nic a nic bo zresztą jak stwierdził że nie to nie według mnie to szacunek z jego strony

a co do objawów to wiesz lepiej ich nie mieć :-p:-p:-p ale nie każda ma tyle szczęścia

Lilu no to P jest ok :-):-):-) :-) a moj mi marudzi ,ale ja szybko do łozeczka a on gra bo co mu innego zostało...nudzi mu sie i tyle ,tak to zawsze razem jakis film albo pogralismy w cos a ja teraz padam ,no coz jakos wytrzyma :-D:-D:-D:-D

Losiczko.............ale Ty zarobiona jestes :-(,a mały zeby Ci sie bardziej nie rozłozył :sorry: usciskaj go mocno :-)

Dzień dobry dziewczynki:-)

Wczoraj padłam jak kawka :-)

Martuś Ty słońce nie pij kawy przez jakiś czas, skoro żołądek Cie boli, bo kawa może Ci go podrazniać... Ja tak miałam... Zrób sobie przerwe na kilka dni :*

losiczko no to szalejesz od rana :-) Ja tez dzis wstałam o 4.40, ale leżakowałam do 8.30 aż w koncu usnełam i niedawno mnie tel obudził :-) Zdrówka dla Kuby:*

Katy małe autko do misata jest super :-) Ja swoją żabka wszędzie się wcisnęłam :-) A skodą juz mi trudniej, ale i tak sie cieszę,że ją mamy :-)

MArtus ja do tej pory miałam komodę wielkości tak 1/3 tej komody, więc uwierz mi,że i tak jest duuużo lepiej :-) W końcu część rzeczy uda mi się pochować :-)

Miłego dnia laseczki :-) Ja tymczasem idę zrobic kawkę :-)

edith...

Liluuu KAsia nic nie pisze, a ja też nie chce jej tak glowy zawracać, więc jak do jutra się sama nie odezwie, to może wtedy do niej napisze

Ostatnia edycja:
hej ja się witam:))) żeby nie było, że cały czas olewam;-)
losiczka ty taka doświadczona ... a testa tak szybko robisz... przecież jeszcze czas i wszystko się może zdarzyć:tak:

malami no trudno takie uroki ciąży, że spać się tyle chce... chciałabym tak bezkarnie i bez wyrzutów sobie pospać:-(

ja też zaraz na kawkę śmigam i chyba coś słodkiego zapodam bo mam dzisiaj smaki:sorry2:

miłego dnia

Dziendobry.....
Melduje sie ze dzisiaj bedzie mnie mniej bo mam duzo pracy.......@ nadal nie ma....cos tylko mnie kłuje w lewym jajniku......tego mi własnie trzeba problemów przed zaplanowana laparo .......zeby mi odwolali, i zebym znów rok czekala...................:zawstydzona/y:

reklama
Katy kurcze co to za cholerstwo sie ciebie czepia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Rozia ok dziekuję za poradę dostosuję sie :-):-),myslałam ze dzis lepiej bedzie ale nadal muli :sorry2:

Jane tak chociaz na troszkę ale tu wpadaj :-) i co wczoraj znowu poszalałas z piłką :-D:-D

Do góry