reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula juz mamy jedna duza krowe...czyt audi a6 ale jest juz tak zjechane ze trzeba z nim uciekac a taki maly zgrobek do smigania po miejskich drogach :-)
Katrina bo Ilonka w swiecie robótek ręcznych :-D ma mase zamówien wiec robi i robi i robi

reklama
Katy taki malutki, zgrabniutki nadaje się idealnie do miasta i do parkowania w mieście ;-) a co do Audicy, to masz rację jak się sypie to trzeba się jej pozbyć puki nie jest za późno :tak:

Agnes - nam najbardziej pomagał na kolki Espumisan w kropelkach. Ponieważ Kuba miał ataki wieczorem, to dostawał te krople tylko raz dziennie, ale 20 kropli i można rzec, że dawały radę. Choć tak na prawdę, to dziecko po prostu musi przejść ten etap...

Katy - tak sie domyślałam, że Ilonka teraz dzierga i dzierga.

Rozia - dobre wieści po wizycie, bardzo się cieszę.

Jak jeszcze jutro bedzie nieobecna to bedzie bunt na bb:-D

Ja zmykam do łóżka bo jutro wczesna pobódka ;-)

Ostatnia edycja:
hej kochane! :) nie było mnie wieki, wiem, ale też głównie pisałam na etapie staraczkowym a potem co raz mniej, widziałam, że skasowałyście mnie z tabelki, w sumie słusznie, za mało tu bywam :) zresztą nawet na sierpniowko/wrzesniowki ostatnio brak mi czasu. Ciekawe czemu?! :D
A wpadłam tutaj bo widziałam Ilonka Twoje aukcje, boskie! napiszę do Ciebie, ale jestem zauroczona sową, czy da się ja w kolorach męskich? :D masz talent! a pamiętam, jak się tu chwaliłaś pierwszymi dziełami, gratki, cudo!

Agnes u nas też wieczorne jazdy, aż i ja spróbuję z tą biogają, bo my tylko mamy espumisan.

ViolaPop raaany ale ten Twój Antoś duży! :))

Mam nadzieję, że u Was dobrze wszystko, czasem czytam między wierszami, ale nie nadrobię wszystkiego, ściskam Was i donoszę, że u nas OK, tylko strasznie męczy Maluszka brzuszek.
ściskam

Witam z ranka:)

Obudziłam się z bólem gardła:(

Rozia komoda fajna i super,że będziesz rodziła sn:)

Katy
ma jak szukaliśmy kilka miesięcy temu samochodu to też braliśmy peugeota pod uwagę tylko że kombi bo wózek:),ale kupiliśmy seata.

Polisia
tak się cieszę,że się odezwałaś, zaglądaj do nas częściej!! chociaż na chwilkę. No Antek duży chłopak,ten czas leci jak nie wiem. A jak Twój synuś? napisz coś więcej a najlepiej wstaw zdjęcie...

Dzien dobry

Losiczko do meldunku proszę no bo chyba jak o 5 wstałaś to juz nie padłas ze zmeczenia :-)czy jednak Ci sie przysneło????

Katy thx za linki super :)) a co do autka hehe teraz wszedzie nim sie zmiescisz :-D

Liluu nawet jak mam objawy to spokojna bede dopiero wtedy gdy moj Król bedzie na moich rękach :))))

Viola a Tobie co dolega grypsko jakies???????????

u mnie pogoda okropna całą noc padało a tam lało a teraz szaro ,buro nic sie nie chce :-(

Rozia komodka super ,ale nie wiem czy i tak sie w nia zmiescisz hihihihih,a co do lekarza hehehehe to sie usmiałam idiota normalnie

Liluuu a Ty na nóżkach już ??????????????????????hehehehehe

reklama
ja sie melduje i uciekam do pracy.@ nadal nie ma test zrobiłam i negatywny,ale nie tym sie martwie,gdzie posiało moją wredotę,juz sie spóżnia 6 dzien,nigdy tak nie miałam.a jajniki nie bolą tylko dziwnie pieką:confused:,może to jakieś zapalenie,albo przeziebienie.jak jutro nie przyjdzie ide do lekarza.wieczorkiem Was nadrobię Kochane,życzę miłego dnia!

Do góry