reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LORI - no witaj wreszcie sie nam pokazalas :-)
ROZIA - nie zazdroszcze zepsutego auta

A my bylismy dzis po skierowanie do CZD dla malutkiej bo teoretycznie nie trzeba ale w praktyce pani powiedziala ze jak chcemy szybko wszystko zalatwic to trzeba im przeslac skierowanie - polskie realia !!

reklama
Marysiu na razie niestety nie :-p wiesz u nas mrozy nadchodzą to pewnie jeszcze chce je przetrwać w środku :-D:-D:-D:-D:-D

No kurcze aż się boje co to będzie bo mówią nam o zimie stulecia :szok::szok::szok:a oni nigdy nie gotowi na nią nawet piaskarek nie mają ale co zrobić trza przezimować :-D:-D:-Da i najważniejsze tą zimę siedzę w domciu :-D:-D:-D
a co do Lily to zdolniacha po rodzicach ;-)

Sorki dziewczynki,że zniknęłam, ale koleżanka wpadła :-)

Lori sprzęgło mi poszło :-(

Dziewczyny stara jestem a smoki hoduję :-D:-D:-D Siostrzeniec pokazał mi gre i ściągnęłam sobie na swój telefon i teraz hoduję :-D:-D:-D

reklama
Martus kochanie rozmawialam z kilkoma osobami i wszystkie zgodnie twierdza ze takie wydluzajace sie cykle moga swiadczyc o rosnieciu cyst:-(..........................zastanawiam sie czy nie isc tutaj do lekarza.....................ale kurde pierwsza wizyta to 100 funtow:eek:
Valky bidulko ale masz szpital:sorry:......zdrowka zycze i szybko wracaj do nas:tak:
Marysia jak tam wyprawa do dziadkow:-)?
Agnes dobrze ze Olus ma juz tego kupsztala z glowy:tak:....ramka super....tylko niech nigdy nie podlaczaja innej ladowarki ...moj tato przez pomylke wzial z laptopa i po jednym wielkim trzasku ramka zakonczyla swoj zywot:eek:
Losiczka pewnie szura:-) a Jane zapracowana;-)
Truskaffka to wlasciwie jeden prezent a dwojke zalatwilas :-D
Kasiula wasza droga jest ciezka i trudna ale wierze ze w koncu bedziecie wszyscy razem w domu cieszyc sie malenstwami :tak::tak::tak:
Lori ty nam za czesto znikasz.......:sorry:
Rozia wspolczuje takie rzeczy zawsze wiedza kiedy wypasc............:zawstydzona/y:
Liluu oby malutka nie za dlugo tam siedziala....:-)

A i petycja.....kto sie podpisuje ......

ZEBY ZABRAC ILONCE SZYDELKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za kare bo sie nie pokazuje!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry