reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Załączniki

• 25-03-10_12-46-54_s400.jpg
    25-03-10_12-46-54_s400.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Witam:)

Agnes
nam na kolki pomagały kropelki bobotic i jak już wcześniej polecałam katetery rektalne Windi , one są super na gazy i przy okazji na kupki.
U nas herbatki się nie sprawdziły bo mały nie chciał pić nic kompletnie:( Do tej pory mało pije.

Zagubiona Nadinka urocza:-):-):-):tak::tak::tak: siada już sama?

Też wstawiłam ostatnio fotki Antka z telefonu i sobie uświadomiłam,że dawno nie miał robionych zdjęć. Jak aparat się schowa i nie leży na wierzchu to już koniec,dobrze,że są telefony:tak:

Dziś miałam prosty ale pyszny obiadek. Smażone ziemniaczki w mundurkach z boczkiem i zupka mleczna z zacierkami,najadłam się ,że ciężko się ruszyć.

Viola mloda siada jeszcze jak ma za co sie podciagnac chodz juz kilka razy z pozycji pol siedzacej sie podnosi, ale za to juz coraz dluzej siedzi bez podparcia,
ja na obiadek dzis mialam ryz kurczaka na papirusie i ogoreczki kiszone

Jestem :-)

Absolutnie nie ma żadnych przeciwwskazań do rodzenia sn :-) Jak usłyszał co mi tamten koleś powiedział, to powiedział,że to jest skandaliczne,że coś takiego mi powiedział:-) I jak usłyszał, który to lekarz, to okazało się,że go zna i skomentował to słowami: " To palant jest " :-)

Pojechalismy do ikea i kupilismy komodę dla Bianki :-)

Buziaki :*

Załączniki

• DSC05943.jpg
    DSC05943.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 24
Agnes biedny Olus......w kwestii kolek niestety nie pomoge:-(.....co do ramki to kupowalalam rodzicom ale szczerze to patrzylam na cene i zeby obraz byl conajmniej wielkosci zdjecia ....co by sobie oczu nie popsuli......a firma chyba byla Technika:tak:
Paula juz kupilismy Peugeot 206 :-)
Zzagubiona ty tak sobie nie ublizaj.........ja tam nic za duzo nie widze u ciebie;-)
Truskaweczko ty łasuchu :-D
Jane to super jakos sie zgadamy:tak:....ja caly czas bede w mojej okolicy wiec napewno kiedys sie nam terminy zejda:-D
Rozia komoda piękna:-) ....jakos teraz bardzo podobaja mi sie biale rzeczy no i gratki sn
Martus różnosci do kartek kupuje w sklepieHobbycraft - The Arts & Crafts Superstore | Hobby Craft a w wiekszosci z gazetami sa dodawane takie pierdółki :tak:
Tutaj wrzucam linka do bloga kobitki ktora pieknie stroji domek swoj Pod norweskim niebem

Tutaj wrzucam linka do fajnych porad http://forum.styl.fm/gospodyni-doskonala-same-porady.t90912.htm

reklama
Do góry