reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

ja ostatnio podczytywałam, weny do pisania brak:baffled:

Staraczkom ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki za powodzenie w misji "bejbik" :)

myślami coraz bardziej jestem przy mikołajkach, świętach ;) w sobotę zaczynamy piec ciasteczka
biggrin.gif
na pierwszy ogień idą pierniczki
biggrin.gif

Aguś biedny Oluś :(
Losiczka głowa do góry, damy radę ;) tulę do serducha ;)
Marta hehe pamiętam to jadanie w stylu noworodka, co dwie godzinki hehe
no i proszę, szósty tydzień skończony :D
Katy no baaa jasne że się tęsknić będziemy ;)
śliczne kartki :)
Marysia buziak dla Anetki :* mmuuuułłlaaaaa :*

Ściskam każdą z osobna i biorę sie za pracę :-p

reklama
Truskaweczko nooo to podjadanie....kurcze wcinam tylko nabiał płatki na mleku ,banany,dzem i miód ...wyborne menu heheh
i odrzuca mnie na zapachy :crazy:

hej ja tylko wpadłam nadrobić i się przywitać
więc witam i uciekam ;-)

katy trochę będę w twoje okolicy a trochę w mojej:-D jakoś się umówimy na pewno!!!!

A ja jak zwykle położyłam się na chwilkę i właśnie wstałam :szok::szok::szok::szok: masakra z tym spaniem wiem że nie mam nic innego do roboty teraz ale normalnie czasu ucieka mi między palcami :no::no::no:

Marta hihih cierp ciało jak żeś chciało :-) przynajmniej jesteś spokojniejsza z tymi obawami ??

Jane ty pracusiu forumowy nr 1 :-)

hej. ja znowu mam chwile jak Olek śpi

liluu Olek śpi całą noc na brzuchu. wiem że teraz nie zalecają tego ale nie wiem dlaczego. u nas się to sprawdza. najłatwiej zasnąć mu na brzuszku. co do kolek to nie jestem pewna czy to napewno kolki. on ma też problemy z kupą. teraz już 4 dzień nie robił. niby tak na piersi ma prawo być ale widzę że się męczy i wieczorami mamy jazdę. 2 godziny krzyczy i ciężko go uspokoić

zagubiona u nas espumisan średnio zadziałał. teraz zamówiłam kropelki BioGaia. i położna i pediatra zalecają przy problemach z brzuszkiem. zobaczymy. mam nadzieję że jutro dojdą i będziemy probować. dzisiaj sprobuję z rumiankiem może pomoże

pytanie z innej beczki. ma ktoś ramkę cyfrową na zdjęcia? bo chcę kupić rodzicom na święta a nie wiem jakiej firmy i na co zwracać uwagę. może ktoś ma i doradzi?

Agnes ja nie posiadam takiej ramki więc nie pomogę
a co do tego układania takiego małego dzieciątka na brzuszku to nie zaleca się ze względu na to że może się udusić ale mój smyk był tak silny że nie miał problemów z obracaniem główki jak mu się podobało a wiem że takie układanie bardzo nam pomogło trzeba tylko od czasu do czasu sprawdzać czy oddycha. Hmm a co do kolek to faktycznie dziwne a spróbuj wyeliminować jakieś jedzenie z twojej diety moze coś zjadasz co jemu nie pasuje i dlatego te problemy ja wiem że teraz mówią że można wszystko jeść nawet fasolę :baffled: ale to bzdury trzeba bardzo uważać co się je

liluu dzięki bardzo. Olek też bez problemu przekręca sobie głowę więc myślę że moze tak spać na brzuchu. poza tym on się budzi w nocy co 2-3 godz. no staram się już eliminować jakieś ciężkostarwne potrawy. wczoraj zjadłam budyń czekoladowy. mogło to spowodować wczorajszą akcję kolkową?

dzisiaj na obiad rosołek i gotowane mięsko

reklama
Do góry