reklama
Z
zZagubiona
Gość
nam na kolki pomagal espumisan tyle ze zamiast chyba 5 kropel dawalam 10
KatyB
Fanka BB :)
Hej gwiazdeczki :-)
Nie żebym już w pracy powinna być ale wieczorem siedzę na kompie (tak da się , mimo że wąski) a rano jest mały sajgon ze wstawaniem
Dopijam kawkę i dawaj na miotłę cały dzień mni nie będzie ....wiem, wiem będziecie tęsknić
A po pracy może autko pojedziemy zobaczyc bo nasze się sypie na łeb na szyję
Nie żebym już w pracy powinna być ale wieczorem siedzę na kompie (tak da się , mimo że wąski) a rano jest mały sajgon ze wstawaniem
Dopijam kawkę i dawaj na miotłę cały dzień mni nie będzie ....wiem, wiem będziecie tęsknić
A po pracy może autko pojedziemy zobaczyc bo nasze się sypie na łeb na szyję
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam dziewczynki
Marta tak wynajmuję jeden pokój już teraz tylko nie jak przedtem dwa
Agnes nie mam pojęcia co na kolki bo jak u nas się zaczęły to zaczęłam kłaść małego na brzuchu do spania i się skończyło ale nie każdy tak zrobi bo ogólnie jest strach zostawiać maleństwo w takiej pozycji i więcej jest przeciwników u nas podziałało mały zaczął bąki sadzić że ho ho
Losiczko głowa go góry kochana
zzagubiona nie martw sie tym że Nadinka malutka i ledwo się mieści w normach ja całe dzieciństwo byłam na diecie wysokokalorycznej bo byłam tak mała i chuda a teraz wyglądam jak wieloryb
Miłego dnia wszystkim
Marta tak wynajmuję jeden pokój już teraz tylko nie jak przedtem dwa
Agnes nie mam pojęcia co na kolki bo jak u nas się zaczęły to zaczęłam kłaść małego na brzuchu do spania i się skończyło ale nie każdy tak zrobi bo ogólnie jest strach zostawiać maleństwo w takiej pozycji i więcej jest przeciwników u nas podziałało mały zaczął bąki sadzić że ho ho
Losiczko głowa go góry kochana
zzagubiona nie martw sie tym że Nadinka malutka i ledwo się mieści w normach ja całe dzieciństwo byłam na diecie wysokokalorycznej bo byłam tak mała i chuda a teraz wyglądam jak wieloryb
Miłego dnia wszystkim
Hej dziewczynki :-)
Ja sie tylko wpadam zameldować :-)
Martuś nie nagła, zapowiedziana już dość dawno :-) Bo w święta nie będziemy sie widzieć :-)
Po wizytacji mam tego ortopedę, więc będę dopiero popołudniu lub wieczorem...
Miłego dnia dziewczynki:-)
Ja sie tylko wpadam zameldować :-)
Martuś nie nagła, zapowiedziana już dość dawno :-) Bo w święta nie będziemy sie widzieć :-)
Po wizytacji mam tego ortopedę, więc będę dopiero popołudniu lub wieczorem...
Miłego dnia dziewczynki:-)
Z
zZagubiona
Gość
LiLu ja sie tym nie martwie wrecz przeciwnie niech bedzie drobna a nie to co mamusia
P
Paula~
Gość
Witam w ten piękny, słoneczny dzień :-)
Zagubiona i bardzo dobrze zrobiłaś, patrz ile zdolniach się ujawniło dzięki Tobie
Katy co za autko będziecie oglądać? ;-)
Rozia melduj co u ortopedy
Miłego Dnia Dziewczynki :*
Zagubiona i bardzo dobrze zrobiłaś, patrz ile zdolniach się ujawniło dzięki Tobie
Katy co za autko będziecie oglądać? ;-)
Rozia melduj co u ortopedy
Miłego Dnia Dziewczynki :*
Z
zZagubiona
Gość
dziewczyny na grupie dodalam fotki mojej malej
reklama
Marysia77
Fanka BB :)
Witam sie i ja i standardowo pomykam po malego do przedszkola - milego dnia :-)
ANECIA KONCZY DZIS 100 DNI
ANECIA KONCZY DZIS 100 DNI
Podziel się: