reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Kochane :-)
Ja już sama w domu, także mam troszkę więcej czasu na spędzenie go z Wami :tak: Weekend minął cudownie ;-)

Viola no właśnie też przeszło mi przez myśl, że Lori mogła się na nas pogniewać, bo usłyszała przeróżne opinie, no ale pisałyśmy wszystkie to co nam serce i rozum podpowiadały… Mam jednak nadzieję, że to tylko brak czasu
:tak:

Sylwia może spróbuj powtórzyć USG gdzieś indziej, u innego lekarza…

zZagubiona witam, bo już nie ogarniam czy My się poznałyśmy, czy nie
:zawstydzona/y:
Widzę, że Ty następna szydełkowo-uzdolniona bestia jesteś
:-):tak:

Katy obyś takich przerw od nas miała jak najmniej
Spóźnione życzonka imieninowe :*:*:* :-)
Sama robisz kartki świąteczne? :szok:

Marysia właśnie wyczytałam, że Ty też Kaśka więc Tobie również spełnienia marzeń
:tak::-)

Jeżeli jest tu jeszcze jakaś „inna” Kasia to dla niej oczywiście też wszystkiego co najlepsze
:-D:-)

sloneczko121 witam

Martuś widzę, że wreszcie dopadły Cię Twoje, długo wyczekiwane dolegliwości ciążowe?
:-)

Ilonko o Boże
:-D kombinezon cudny, a jakie ma Kochańskie łapki na stópkach :tak:
Pana Modela nawet nie komentuję, bo komentarz byłby oczywisty
:-D:-)

Aduś ano mróz jak ta lala, a na najbliższy weekend zapowiadają – 14 stopni i śnieg
:szok: zobaczymy czy się sprawdzi :tak:
A co do pomysłu Twojej Julki, to może wyczuwa, że jest coś na rzeczy?
:-p;-)

LiLuu
gratulacje wytrwałości i miłości i życzę udanej rocznicy

Losiczko
a może jednak jesteś w ciąży

Pamela oby ta zgaga na fasolkę była
;-):tak:

Kurcze cud, miód, malina by była, jakby się tyyyyle fasolek posypało przed świętami
:tak::-)

reklama
Dziewczynki ja mam ogromną nadzieję że Marta w końcu przełamała złą passę :tak: i teraz będzie fasolka za fasolką !!!!! czego wam wszystkim życzę ze szczerego serca!!!!!!!!!!!!!!!!! a fluidki ślę póki jeszcze mogę bo kto wie kiedy nasza Lilunia zdecyduje się wyjść a więc częstujcie się :laugh2::-D:-D:-D:-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Liluu a czemu poprzedni ludzie sie wyprowadzaja:confused:???
Jane ...masz to jak w banku:tak:, tym razem ci nie odpuszcze :-DA ty bedziesz w tym czasie swiatecznym moze w mojej okolicy???
Paula mówisz ze wypompowana jestes po weekendzie:-D .....to super ze milo spedziliscie czas:tak:
Tak kochana czasami bawię sie w robienie kartek :tak:

Ja własnie wróciłam z siłki....miałam dzisiaj moje ulubione Body zone :-):-):-)......sie upociłam :eek::eek::eek:

LiLuu ;-)

KatyB i to jak :szok: ale tak pozytywnie :-D:tak::-):cool2:
Kartki przecudne, zazdroszczę zdolności :tak:
A Ty widzę ostro ćwiczysz
:shocked2: gratuluję zapału :tak:

Liluu ja mam taka sama nadzieje ze Marta przelamala zla passe :) tym bardziej ze nie ma az tak duzo staraczek napewno sie wszystkim niedlugo uda :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jak ktos chce chlopience to prosze bardzo od mariuszka :)

Dzien dobry:-D:-D:-D:-D:-D

a co ja znowu pierwsza????????????????
hej spiochy co jest

Liluu wiec wynajmujesz??????
Katy kartki sliczne ,gdzie kupujesz dodatki do nich i z jakiego papieru je robisz????
a co do skype hehe fajniusio mam nadzieje ze porozmawiamy :-D:-D

Jane a to mamuski sie dobrały patrzcie no :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia a co to za takie nagłe odwiedziny ?????moze jakis prezent mają dla Was :-):-)

Losiczko hop hop gdzie jestes????????????
Ilonka????

och chyba mała kawka na tą głowę mi dziś pomogła no zobaczymy w ciągu dnia

lece zjesc płateczki bo ssanie mam :szok:

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Martuś jestem ale na chwilkę bo mam 4 swoje torebki do uszycia i czekam za babką z jej torebkami.Trochę mnie przed @ dolina dopadła bo mało mam wiary że sie udało :-( fluidki pozbierałam i dziewczęce i chłopczykowe może przydadzą sie na kiedyś tam.

Nie będę Wam tu smęciła Miłego dnia moje kochane :-):-):-)

Do góry