P
Paula~
Gość
Hej Kochane :-)
Ja już sama w domu, także mam troszkę więcej czasu na spędzenie go z Wami Weekend minął cudownie ;-)
Viola no właśnie też przeszło mi przez myśl, że Lori mogła się na nas pogniewać, bo usłyszała przeróżne opinie, no ale pisałyśmy wszystkie to co nam serce i rozum podpowiadały… Mam jednak nadzieję, że to tylko brak czasu
Sylwia może spróbuj powtórzyć USG gdzieś indziej, u innego lekarza…
zZagubiona witam, bo już nie ogarniam czy My się poznałyśmy, czy nie
Widzę, że Ty następna szydełkowo-uzdolniona bestia jesteś :-)
Katy obyś takich przerw od nas miała jak najmniej
Spóźnione życzonka imieninowe :*:*:* :-)
Sama robisz kartki świąteczne?
Marysia właśnie wyczytałam, że Ty też Kaśka więc Tobie również spełnienia marzeń :-)
Jeżeli jest tu jeszcze jakaś „inna” Kasia to dla niej oczywiście też wszystkiego co najlepsze :-)
sloneczko121 witam
Martuś widzę, że wreszcie dopadły Cię Twoje, długo wyczekiwane dolegliwości ciążowe? :-)
Ilonko o Boże kombinezon cudny, a jakie ma Kochańskie łapki na stópkach
Pana Modela nawet nie komentuję, bo komentarz byłby oczywisty :-)
Aduś ano mróz jak ta lala, a na najbliższy weekend zapowiadają – 14 stopni i śnieg zobaczymy czy się sprawdzi
A co do pomysłu Twojej Julki, to może wyczuwa, że jest coś na rzeczy? ;-)
LiLuu gratulacje wytrwałości i miłości i życzę udanej rocznicy :-)
Losiczko a może jednak jesteś w ciąży :-)
Pamela oby ta zgaga na fasolkę była ;-)
Kurcze cud, miód, malina by była, jakby się tyyyyle fasolek posypało przed świętami :-)
Ja już sama w domu, także mam troszkę więcej czasu na spędzenie go z Wami Weekend minął cudownie ;-)
Viola no właśnie też przeszło mi przez myśl, że Lori mogła się na nas pogniewać, bo usłyszała przeróżne opinie, no ale pisałyśmy wszystkie to co nam serce i rozum podpowiadały… Mam jednak nadzieję, że to tylko brak czasu
Sylwia może spróbuj powtórzyć USG gdzieś indziej, u innego lekarza…
zZagubiona witam, bo już nie ogarniam czy My się poznałyśmy, czy nie
Widzę, że Ty następna szydełkowo-uzdolniona bestia jesteś :-)
Katy obyś takich przerw od nas miała jak najmniej
Spóźnione życzonka imieninowe :*:*:* :-)
Sama robisz kartki świąteczne?
Marysia właśnie wyczytałam, że Ty też Kaśka więc Tobie również spełnienia marzeń :-)
Jeżeli jest tu jeszcze jakaś „inna” Kasia to dla niej oczywiście też wszystkiego co najlepsze :-)
sloneczko121 witam
Martuś widzę, że wreszcie dopadły Cię Twoje, długo wyczekiwane dolegliwości ciążowe? :-)
Ilonko o Boże kombinezon cudny, a jakie ma Kochańskie łapki na stópkach
Pana Modela nawet nie komentuję, bo komentarz byłby oczywisty :-)
Aduś ano mróz jak ta lala, a na najbliższy weekend zapowiadają – 14 stopni i śnieg zobaczymy czy się sprawdzi
A co do pomysłu Twojej Julki, to może wyczuwa, że jest coś na rzeczy? ;-)
LiLuu gratulacje wytrwałości i miłości i życzę udanej rocznicy :-)
Losiczko a może jednak jesteś w ciąży :-)
Pamela oby ta zgaga na fasolkę była ;-)
Kurcze cud, miód, malina by była, jakby się tyyyyle fasolek posypało przed świętami :-)