reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczynki w rossmanie jest promocja na kosmetyki do makijażu wszystkich firm ... Chyba do środy trwa i wszystko jest -40%:-) może komus sie przyda :-) Bo mnie sie przydalo :-)

My jutro mamy teściów, więc dzis sprzątanko i obiad trzeba przygotować i takie tam, więc może mnie już dzis nie być, także na wszelki wypadek miłej nocki :-)

Wpadam przywitać się wieczornie:-)

Ada impreza się udała, ale chorowałam całą niedzielę:sorry2:

Katy he he no za gapowe się płaci;-) więc nadal papiery te co trzeba nie zrobione:-) Czytam że do gina będziesz się wybierać:-)

Kasia _es cieszę się że sie pokazałaś:-) teraz z dnia na dzień będzie lepiej:tak:

Katy - można tak powiedzieć - chrzestni bilety maja już zabukowane, termin w kościele ustalony, restauracja załatwiona (tylko ustalimy menu), ubranko..... mam, ale boję się, że może być małe. Na szczęście koleżanka wysłała mi dziś po swoim synku większe - w razie czego pokombinujemy. Od naszego ubranka spodnie na pewno będą dobre, koszula już jest opięta, więc wezmę od większego garniturku, a marynarkę... zobaczymy, która rozmiarem będzie pasowała.

Roza - na prawdę, rośnie bardzo szybko, tylko przedtem bardziej nabierał wagi, a ostatnio tylko 0,5kg, za to urósł przez miesiąc 5cm...
Moja mama kupiła garniturek na 74cm, ale na ostatnim ważeniu i mierzeniu miał 70cm, dlatego tez podejrzewam, że ubranko może być za małe. Na szczęscie koleżanka ma na 80cm, to damy radę.

Lilu nie ladnie tak:-p.............ty pod kołderką a my jeszcze na nogach:tak:
Róża tak wybieram sie bo chce żeby zobaczył mi tam czy wszystko ok i może mi wytłumaczy te coraz dłuższe cykle:eek: zanim pojde na tą laparoskopie
Katrina to będzie z Kubusia mały elegancik :-)
Joasia widzisz sama, czasami jest co czytac a czasami nie ;-)

A ja się pomału zabieram za kartki świąteczne:-):-):-)
IMG_1529.jpg

Katy kartki śliczne ;-)
A ja niestety nie śpię choć bardzo bym chciała ale dzisiaj wystawiałam pokój do wynajęcia i wiesz jak to jest ;-) Mam ludzi do soboty a ze moja sytuacja finansowa jest tragiczna muszę kogoś znaleść i jeszcze jedna para ma dziś wpaść i oglądać ok 20.30

hej dziewczynki.... ja ledwo żyję, jak zwykle zresztą:tak:
dziewczynki widzę, że mężowie mają jakąś cudowną zdolność do wkurzania... mój też to ma ;-) potrafi w minutę, dwoma słowami doprowadzić mnie do szału...

katy
super, że będziesz w PL.... musimy się tym razem spotkać!!!

malami może to tylko przejściowe i niedługo poczujesz się lepiej:)

moja mama z teściową zawarły razem front przeciwko mnie i twierdzą, że powinnam przytyć bo to mi pomoże w ciążę zajść:szok::szok: niedoczekanie!!!

reklama
Do góry