reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejo
weekend ach :)
u nas super, weekend w super gronie, wczoraj poimprezowaliśmy, opiłam się picolo że hoho :-D w kalabmury graliśmy do 1:30, aż sie kopnęliśmy w tyłeczki, żeby iść spać, bo dzieciaki...do południa spać nie będą:-D

pozdrawiam kobietki ;)

reklama
Sylwuś pij rumianek i siemię lniane na czczo to bardzo pomaga przy problemach żołądkowych ja mam podobny problem bo zeszły rok miałam chorowity (wrzody żołądka i kamienie w woreczku żółciowym) miałam operacje a teraz że dzidzia wszystko upchnęła :-ppobolewa mnie od czasu do czasu ale takie objawy jak u ciebie to oznaka wrzodów niestety:no:

Sylwia ja ostatnio miałam jakieś niestrawności, masakra...współczuję, piłam rumianek i mięte, jak było gorzej to apap wzięłam..
mam nadzieję że Ci szybko przejdzie
mnie bolał brzuch-tak wysoko, od żołądka ewidentnie + ból promieniował na plecy

Ilona, tulę...

Sylwuś mnie też tak czasami żołądek bolał, bo chyba Mała się za mocno w górę pchała i mi sciskała *albo z nerwów, bo tak wczesniej miewałam), alke teraz piję codziennie miete alboi nawet 2 razy dziennie ( bo lubie :-) ) i jest ok:-) Może jesli jeszcze dołożysz rumianek jak dziewczyny piszą, to Ci przejdzie...

czesc babeczki moje!
kasiu es wierze ze bedzie z dziewczynkami wszystko w porzadku!trzymam kciuki zeby tak bylo!

ilonko co sie dzieje?
sylwia moze denerwujesz sie za bardzo?
rozia gratuluje kuchni^^

skleroza nie wiem ci jeszcze mialam napisac...
u nas dzis spokoj,mlody spal u wujka a my bylismy wczoraj w knajpce i bylo bardzo milo:).. szkoda ze nie mogllismy zakonczyc wieczoru jeszcze milej ;p... caly weekend sie lenie, jakos az mi glupio ^^...

milego dnia wam zycze kochane :)

ilonka co sie stalo cos u dziadkow nie wypalilo ?
viola moja mala czasem tez tak ma wtedy smaruje jej dziasla i daje pic i grzecznie dalej spi co do miksowania to zalezy to co da sie widelcem rozgniesc to nie tylko to co jest twardsze

Zzagubiona w koncu sie nam objawias:-) ........biedna Nadinka moze w koncu sie jej te zębiska wybiją
Różą juz sie uporałam z papierami ale najlepsze było to jak sie zorientowałam że poskładałam nie ten rok co trzeba :-D
Valky a co sie dzieje ze masz taki zly humor:sorry2:???
Rozia to gratulacje z powodu pomyślnych negocjajci w spr kuchni:-)
Marysiu testoiwalam ale - poprostu teraz z cyklu na cykl coraz bardziej mi sie wszystko chrzani....:baffled:
Ilonka to Super ze Papiemu smakowała zupka :tak:
Kasiu-es kochana wiemy że to bardzo trudny dla ciebie czas ale zarazem piekny.......my tutaj wszyscy mocno trzymamy kciuki za waszą trójkę :tak:
Dziamus co sie kochana dzieje u ciebie, że tak smutno piszesz:-(
Viola mowisz że bieżesz Antosia na sposób :-)???
Paula no zrobiłam sobie małą przerwę ale już jestem :-)
Sylwia a dzwoniłaś do lekarza w spr brzucha???
Ilonka co sie dzieje????
Truskaffka to poszalaś:-D

A Martusia?????Jane znajdziesz w koncu troszke czasu dla nas???:-)

A ja troszke poswietowałam:-)...........z rana obudził mnie tel z Polski i w słuchawce głosne STO LAT zaspiewane przez Mamę i Tatkę ....i to był najlepszy prezent :-):-):-)

Póżniej najbliżsi z kwiatami i winkiem wpadli na małe swiętowanko:-):-):-).......wiec składam wszystkim KatarzynkomWszystkiego Najlepszego :-):-):-)

Kasiu wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń:)

images.jpg

Ale tu dziś cisza...........................
Spadam pograć w scrabbelki

reklama
Dzieki dziewczynki , my tutaj ustalilismy ze obchodzimy tylko jedno, albo imieniny albo urodziny:tak:....ze wzgledów finansowych ale miło tak czy tak , że pamiętają :-):-):-)

Do góry