reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
katy zamelduję się tylko żebyście mnie nie zlinczowały ale weny u mnie brak:-(
malami przepraszam, ze tak cię zestresowałam... już nie będę tak długo milczeć.
dopiero dochodzę do siebie po tym tygodniu a tu nowy się zaczyna...
wszystkiego najlepszego Kaśki :tak::tak:

kasia es cały czas o Was myślę i trzymam kciuki&&&&&
ilonka co się stało że taki wkurw masz?

Dzieki Zzagubiona....... mala spi???
Marysiu ciągle zapominam ze ty tez Kaska :-D
Jane ty nasz pracusiu, ten tydzien tez masz taki miec??? Bo ja tu potzrebuje czasami porad mojej osobistej Fitness advisor :-):-):-)

Witaj Sloneczko ....pewnie ze mozesz:tak:........dzisiaj nas tu malo ale jutro ruch sie wznowi ;-)

Jane , powedz mi co pomaga na zakwasy:baffled:....opócz ruchu :-D:-D:-D:-D babka mnie skonczyła ostatnio i siedzialam 2 dni w domu:baffled:....ja wznawiam jutro:tak:.
I co ciężko ci po przerwie???

katy po pierwsze zawsze się rozgrzewaj i po ćwiczeniach rób porządne rozciąganie:tak: to pomaga ale i tak do końca tego nie unikniesz. Na początku zawsze są zakwasy ale jak regularnie ćwiczysz to ich nie ma:tak: u mnie ok po przerwie .... znowu się napaliłam... jednak mi tego brakowało:-)

Kochana ja sie rozgrzewam ale ona mi dala taki wycisk ze ho ho ho ho:szok:........to byl trening tylko skupiony na nogach, brzuchu dlatego tak cierpialam :baffled:

reklama
no niestety na początku tak jest ale jak będziesz regularnie ćwiczyć to będzie lepiej... jaj to lubię zakwasy... przynajmniej czuję że ćwiczyłam porządnie:-D

Do góry