reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam i ja :-) znalazłam kilka chwil w pracy (bo w domu nie ma szans :-p) więc postanowiłam skrobnąć :tak:
Mróz konkret, całe szyby w samochodach pozamarzane- jak przystało na górską nockę
:-D

Sylwia dziwne to USG nerki powiem Ci- jak lekarz to wytłumaczył?
:confused:

Pamela spóźnione życzenia urodzinowe
:zawstydzona/y: Wszystkiego najlepszego Kochanie :* Zdradzisz co to za niespodzianka od męża? ;-)

KatyB no nareszcie się odezwałaś
:wściekła/y::tak::-)

Losiczko stroje super!!!! Masz talent mamusiu
:-):tak:

Martuś
gratuluję pierwszego pawia
;-)

Ada dziadek niesamowity
:-D

Rozia dziękujemy za info od Kasi
:tak:
Jak będziesz miała wizualizację to oczywiście jestem chętna na zobaczenie :-)

Kasiu_es wszystko będzie w porządku! Trzeba wierzyć
:tak:

Wie może któraś co u Lorelain? Bo jakoś dawno się nie odzywała…
:no:

Ogólnie jestem dzisiaj nie do życia, strasznie zmęczona i cały dzień śpiąca… chyba ciśnienie niedomaga.
A do tego ząbki bolą, chyba aparat już je rozruszał na dobre, ale do przeżycia
;-)

Życzę miłej niedzieli :*
:-)

reklama
Witam z rana:)

Obiad od wczoraj tylko ziemniaczki trzeba ugotować,więc trzeba się za porządki.

Zagubiona miałam wczoraj napisać i jakoś mi umknęło że się cieszę,że się pojawiłaś i nie znikaj już na tak długo. Napisz jak tam Nadinka? Jak z jedzeniem co jej podajesz? Jak w nocy śpi? Bo Antek fatalnie:(

Paula
też myślę o Lori i zastanawiam się czy się nie obraziła na nas?

Miłej niedzieli

Violu postaram się nie znikać. Nadia wreszcie zaczęła mi normalnie jeść, tz do tej pory też jadła normalnie tylko, że bardzo mało i rzadko. Teraz je 5 razy dziennie a jej przykładowe menu to rano mleko 210 ml po 3-4h je deserek waniliowy i mleko 150-180ml, później obiad to np wczoraj schab gotowany, ziemniaki marchew pietruszka i dwie łyżki sosu pieczeniowego "naturalnego", podwieczorek jakiś owoc i kolacja kaszka. Co do spania to śpioch z niej niezły w ciągu dnia śpi co 2-3h po 30-40 min a na noc idzie spac 19-20 i spi do 8-9 rano bez pobudek, czasem trochę buczy w nocy bo wciąż czekamy na zęby
Co do jedzenia to je prawie wszystko tyle ze gotowane daje jej mięso od 4 miesiąca, warzywa od chyba 2msc, jajo od 6 msc, makarony itp od 3 msc.

Dzień dobry :-)

Zagubiona to ładnie Ci Nadia śpi:-) Tylko pozazdrościć :-)

Viola też sobie pomyslałam,że się na nas obraziła...

ilonko co sie Słońce stało??

Miłej niedzieli :-)

Ilonka co się stało?

Zagubiona to Nadia ładnie śpi . Ja w dzień też nie mogę narzekać śpi raz mniej raz więcej,ale w nocy koszmar od jakiegoś czasu. Zasypia ślicznie o 20 nieraz trochę pomarudzi,ale ogólnie sam w łóżeczku zasypia,ale od godziny 24 jest mordęga, budzi się co chwilę i nie płacze tyko marudzi, dam smoczka jest ok za 5 min to samo, nie wiem czy to na zęby. Pierwsze 2 ząbki wyszły mu jak tylko skończył 3 miesiące.
A powiedz obiadki miksujesz jeszcze czy już nie?

reklama
Do góry