reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Kotenieńki
:-):-):-)
Joanna mam nadzieje ze kolanko szybko wroci do normy:tak:.......nic sie nie martw mój szwagier mówi że moja siostra to nawet z truskawki spadnie :-D:-D:-Dwiec nie jestes sama :tak:
Roza labowiczu co dzisiaj pichcisz;-).....ja chyba zrobie śląskie z mięskiem w sosie:tak:
Katrina dziekuje bardzo:-)..........to teraz masz niezly młyn.....a może jakieś nowe zdj łobuziaka;-)???
Rozia ja od kiedy pamiętam chciałam mieć Natalkę, Amelkę i Mateuszka :tak:
Losiczko to fajowski dzien ci sie zapowiada:tak:............tylko nie wydój mężulka całkiem z kasy :-D
Liluu juz wysylam :tak:
Pamelcia nie tylko ty sie modlisz o @ ja juz mam chyba 38 d c :sorry:
Sylwia co ta niunia tak ci choruje:eek:??

reklama
U nas w domu ogolnie nie jest jakos luksusowo cieplo a mala sie odkrywa niestety bo rodzice maja piec na gaz wiec rachunki na 2 miesiace to 3,5 tys ;/ a malej moga isc zeby ale wiadomo ze jej nie zajrze bo piatki sa daleko ale tak ogolnie nic jej nie jest

witajcie i tu sie zamelduje bo na grupie troszke popisalam

kasiu es nie przejmuj sie kochana wszysko bedzie dobrze z dziewczynkami jest tak ze sa silne bo my kobity to silne nasienie ;] ja jak rodzilam mloda to lerzalam z 3 mamami blizniaczymi ktore urodzily sie 32-34 tc i dzieciaczki zdrowe ostatnio jedna spotkalam i jedynie jaka wada malym grozi to astygmatyzm a z tym da sie zyc bez wiekszych problemow badz silna i dobrej nadziei.

wybaczcie kochane ale nie jestem w stanie nadrobic reszty postaram sie juz byc na bierzaco

Sylwia zdrówka dla córci:tak:

Katy hihi ja dziś tradycyjny obiad.. mielone, ziemniaczki i zasmażana kapusta:-) i już się zastanawiam jak na mamę zwalić trochę roboty, no ale nie mam sumienia i muszę ruszyć dupsko do obierania ziemniaków i przyprawienia mięsa:zawstydzona/y:;-) no ale smażenia zawsze zostawiam jej hi hi. Uporałaś się z papierzyskami??

Ja dziś złożyłam życzenia dla siostry- śmiała się z mojej sklery ale mam już ten wstyd za sobą:-)

My dziś wybieramy się na 30tkę do koleżanki i kiźwa nie wiem co robić.... po prostu uwielbiam tą fazę cyklu:wściekła/y: też macie takie dylematy.... raz myślę że może na wszelki wypadek nie pić nic, a później się wściekam jak @ przyjdzie zze swojej głupoty.
Najgorzej że ja nic nie czuję w tym temacie - bosko:wściekła/y:

przeciez nie upijesz sie do nieprzytomnego, ile razy jest tak ze dziewczyny zanim dowiedza sie o ciazy baluja na calego i nic sie nie dzieje? jak bedziemy tak o wszystko sie martwic to staniemy sie zgorzchniale jak moja prababcia haha

ja sie znow witam ale od razu uciekam!

kasiu es ja tez trzymam za was kciuki! grunt ze odpowiednie nastawienie macie z mezem. moj niuniu tez mial problemy przy porodzie, dostal tylko 3pkt apgar i musielismy jezdzic z nim do lekarzy, na szczescie wszystko bylo ok! u was bedzie tak samo!!^^

rozia napij sie zglowa i tyle ^^

znow pisze z komory i nie ogarniam za wiele...

milego weekendu wam zycze kobietki:)))

u mnie bez zmian... ujowo ^^
buzki :*

Zagubiona he he no nie skuję się;-)
chociaż czasem mam ochotę :-) odreagować porządnie.
Ale jest także jak się zastanawiam to nici z tego....więc spokojna głowa

Valky czemu ujowo???

reklama
Do góry