reklama
Ja z jendej strony już bym chciała mieć Biankę przy sobie, być już po porodzie, ale z drugiej strony jak sobie pomyslę co nas czeka w związkuz mieszkaniem, to chciałabym,żeby jak najdłużej siedziała tam gdzie jest
edith...
Ilonko daj namiary na Twoje dzieła na allegro, to jak coś, to też wśród moich znajomych roześlę i może jakieś zamówienie dla Ciebie załatwię :-) Chyba,że masz juz dość i nie chcesz więcej póki co :-)
edith...
Ilonko daj namiary na Twoje dzieła na allegro, to jak coś, to też wśród moich znajomych roześlę i może jakieś zamówienie dla Ciebie załatwię :-) Chyba,że masz juz dość i nie chcesz więcej póki co :-)
Ostatnia edycja:
witam. melduję się co by w kącie nie stać. my dzisiaj na usg bioderek byliśmy. wszystko ok. nastepna kontrola w styczniu. potem z koleżanką spacer z młodym zaliczyłam a potem u endokrynologa. niby też nie najgorzej. wyniki troszkę po ciąży się pogorszyły ale mam już zmienione dawki leków i powinno być teraz juz ok. teraz przepraszam ale padam na pyszczek więc spadam do łóżeczka. jutro będzie mnie więcej
Dobranoc gwiazdeczki
Dobranoc gwiazdeczki
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!
Ilonko tabelka cudna, możesz ją dzielić, super jak by nam przybyło dzieci, możesz ją nawet na 10 części podzielić:-)
A Karola do nas już nie zagląda:-(
My dziś też na bioderkach, jest ok, Dancing Queen będzie jak powiedział Pan doktor:-) Mnie męczy jakaś grypa, i skleroza bo czytam i nic nie pamiętam.
Kasiu Serdeczne Gratulacje z Okazji Narodzin Córeczek!!!
Ilonko tabelka cudna, możesz ją dzielić, super jak by nam przybyło dzieci, możesz ją nawet na 10 części podzielić:-)
A Karola do nas już nie zagląda:-(
My dziś też na bioderkach, jest ok, Dancing Queen będzie jak powiedział Pan doktor:-) Mnie męczy jakaś grypa, i skleroza bo czytam i nic nie pamiętam.
Kasiu Serdeczne Gratulacje z Okazji Narodzin Córeczek!!!
Gratuluję cudownie sprawnych bioderek ) . jak ten czas leci Ada już 2 miesiące, Oluś miesiąc a niedawno rodziłyście
Ilonka ja też proszę o namiary na all.
Piąteczka nie zagląda a tu nawet nie ma jak jej pomóc(((((((((((((((
Ilonka ja też proszę o namiary na all.
Piąteczka nie zagląda a tu nawet nie ma jak jej pomóc(((((((((((((((
katrina115
Potrójna Mama
W dzień czasami do Was zaglądam, ale na ogól czasu na pisanie brak, a wieczorem nadrobię i padam.
Kuba jest ostatnio bardzo niespokojny, chyba juz niedługo ząbek się przebije, ale póki co śpi w dzień jak zając pod miedzą, chce sie przytulać...
Z jednej strony to takie milutkie, ale z drugiej, to strasznie obciążające dla mojego kręgosłupa i rąk.
Rozia - życzę, żeby fotelik - bujaczek był Wasz i w dobrym stanie, bo jest super - ja jestem bardzo zadowolona.
Kasia - gratulacje i trzymam kciuki za szybki Wasz powrót do domu.
Kuba jest ostatnio bardzo niespokojny, chyba juz niedługo ząbek się przebije, ale póki co śpi w dzień jak zając pod miedzą, chce sie przytulać...
Z jednej strony to takie milutkie, ale z drugiej, to strasznie obciążające dla mojego kręgosłupa i rąk.
Rozia - życzę, żeby fotelik - bujaczek był Wasz i w dobrym stanie, bo jest super - ja jestem bardzo zadowolona.
Kasia - gratulacje i trzymam kciuki za szybki Wasz powrót do domu.
reklama
Dzien dobry :-)
Ja spijak kawke i z mlodym do szkoły
a Ilonko i Losiczko chlopcy niesamowici a sie usmialam
i Ilonka no wlasnie daj linka do allegro
Rozia to kiedy juz wprowadzka?????powiem Ci ze super ze na swoim bedziecie ale przygotowania .................. szok taki lekko i łagodnie powiem mały sajgonik bedzie hihi ,ale pozniej jaja parapetówa hehehe ja juz sie melduję ;-)hiii
Losiczko co do twoich staranek to cosik bedziemy kombinowac i mace moze zakupimy
Katy Jane ja w dalszym ciagu czekam ,wiem ze zabiegane ale :---------wściekła/y::-------(
ok zmiatam i bede za niedługo
Ja spijak kawke i z mlodym do szkoły
a Ilonko i Losiczko chlopcy niesamowici a sie usmialam
i Ilonka no wlasnie daj linka do allegro
Rozia to kiedy juz wprowadzka?????powiem Ci ze super ze na swoim bedziecie ale przygotowania .................. szok taki lekko i łagodnie powiem mały sajgonik bedzie hihi ,ale pozniej jaja parapetówa hehehe ja juz sie melduję ;-)hiii
Losiczko co do twoich staranek to cosik bedziemy kombinowac i mace moze zakupimy
Katy Jane ja w dalszym ciagu czekam ,wiem ze zabiegane ale :---------wściekła/y::-------(
ok zmiatam i bede za niedługo
Podziel się: