reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Martuś dzięki kochana ale maca to bardziej na chłopa działa niż na kobiete a wiesz jak jest ;-) narazie sie nie poddam zobaczymy co dalej :-)

Axa super że wszystko super z bioderkami małej.Będzie mogła w balecie tańcować :-)

Katrino wpadaj do nas częsciej :-)

Ja mam dzisiaj pomidorówkę i oczywiście szurania do wieczora .

Piąteczko.......halo.......:-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Witam :)
Rozia no w moim to Oliwka od urodzenia bo go dostalam jak sie urodzila a zazwyczaj nie byla bujana tylko lezala i obserwowala sobie potem jak miala nerwke to wibracje jej wlanczalam ;p a teraz by sie w nim bujala ale lezy i czeka na malucha ;p
ilonko twoj jas wymiata niezle hehehehe

Hejka :-)

U mnie dziś tez pomidorowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p

Miłego dnia ;-)

Dziama coś u Ciebie za często weny brak :-( :-p pewnie tez dlatego ze za oknem zimo, szaro buro ,

sylwia jak sie czujesz?????????????? Oliwka zdrowa ???????????
Małami kawka nadal smakuje ?????? :-D:-D zobaczymy za 2 tygodnie hiih :-p:-p
Katrina buziolki dla Kubulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Zdjęcie1217.jpg Zdjęcie1222.jpg

zaraz dorabiam klapki na uszka :-)

Ilonko czapukla wymiata - idziesz jak burza..........

a co do Weny to po prostu ostatnio dołków u mnie troszkę a nie chcę Wam tu smęcić bo to pierdoły tak naprawdę... więc tylko się melduję ze żyję i czytam

Ilonko czapa piekna chciala bym taka dla mojego malucha ;p
A oliwka zdrowa na szczescie chorowala jak bylam w szpitalu ;/ dostala goraczki a jak wrocilam byla zdrowa jak ryba ;p a u mnie wczoraj bolal mnie pecherz i 3 razy boalal mnie nerka zakula mnie wiec kamien mi cos blokowal jesli pecherz mnie bolal a jutro o 7 usg nerek bede wiedziala na czym stoje no i ciekawa jestem co z nia jest ;/ a potem do gina 29 ide i mam nadzieje ze da mi skierowanie na usg bo lekarz w wypisie kazal zrobic a inny powiedzial ze nie trzeba a u mnie ma byc ze wzgledu ze jesli cos bedzie z nerka nie tak bedzie cc i lepiej kontrolowac przyrost wagi malucha

dziama masz pisać o wszystkim i o niczym ........rozumiesz ?????? nawet jesli to jest jakaś głupota która Cię smuci to gdzie jak nie u Nas znajdziesz pocieszenie ?????????? :-D:-D:-D
Anulka hihi śpioszek :-p:-p:-p Lily tez wstała ?????? Czy taka śpiąca jak mama :-D

reklama
Do góry