reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Martuś dzięki kochana ale maca to bardziej na chłopa działa niż na kobiete a wiesz jak jest ;-) narazie sie nie poddam zobaczymy co dalej :-)

Axa super że wszystko super z bioderkami małej.Będzie mogła w balecie tańcować :-)

Katrino wpadaj do nas częsciej :-)

Ja mam dzisiaj pomidorówkę i oczywiście szurania do wieczora .

Piąteczko.......halo.......:-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Witam :)
Rozia no w moim to Oliwka od urodzenia bo go dostalam jak sie urodzila a zazwyczaj nie byla bujana tylko lezala i obserwowala sobie potem jak miala nerwke to wibracje jej wlanczalam ;p a teraz by sie w nim bujala ale lezy i czeka na malucha ;p
ilonko twoj jas wymiata niezle hehehehe

Hejka :-)

U mnie dziś tez pomidorowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p

Miłego dnia ;-)

Dziama coś u Ciebie za często weny brak :-( :-p pewnie tez dlatego ze za oknem zimo, szaro buro ,

sylwia jak sie czujesz?????????????? Oliwka zdrowa ???????????
Małami kawka nadal smakuje ?????? :-D:-D zobaczymy za 2 tygodnie hiih :-p:-p
Katrina buziolki dla Kubulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Zdjęcie1217.jpg Zdjęcie1222.jpg

zaraz dorabiam klapki na uszka :-)

Ilonko czapukla wymiata - idziesz jak burza..........

a co do Weny to po prostu ostatnio dołków u mnie troszkę a nie chcę Wam tu smęcić bo to pierdoły tak naprawdę... więc tylko się melduję ze żyję i czytam

Ilonko czapa piekna chciala bym taka dla mojego malucha ;p
A oliwka zdrowa na szczescie chorowala jak bylam w szpitalu ;/ dostala goraczki a jak wrocilam byla zdrowa jak ryba ;p a u mnie wczoraj bolal mnie pecherz i 3 razy boalal mnie nerka zakula mnie wiec kamien mi cos blokowal jesli pecherz mnie bolal a jutro o 7 usg nerek bede wiedziala na czym stoje no i ciekawa jestem co z nia jest ;/ a potem do gina 29 ide i mam nadzieje ze da mi skierowanie na usg bo lekarz w wypisie kazal zrobic a inny powiedzial ze nie trzeba a u mnie ma byc ze wzgledu ze jesli cos bedzie z nerka nie tak bedzie cc i lepiej kontrolowac przyrost wagi malucha

dziama masz pisać o wszystkim i o niczym ........rozumiesz ?????? nawet jesli to jest jakaś głupota która Cię smuci to gdzie jak nie u Nas znajdziesz pocieszenie ?????????? :-D:-D:-D
Anulka hihi śpioszek :-p:-p:-p Lily tez wstała ?????? Czy taka śpiąca jak mama :-D

reklama
Do góry