reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-):-):-)
Martuś dzięki kochana ale maca to bardziej na chłopa działa niż na kobiete a wiesz jak jest ;-) narazie sie nie poddam zobaczymy co dalej :-)
Axa super że wszystko super z bioderkami małej.Będzie mogła w balecie tańcować :-)
Katrino wpadaj do nas częsciej :-)
Ja mam dzisiaj pomidorówkę i oczywiście szurania do wieczora .
Piąteczko.......halo.......:-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)
Martuś dzięki kochana ale maca to bardziej na chłopa działa niż na kobiete a wiesz jak jest ;-) narazie sie nie poddam zobaczymy co dalej :-)
Axa super że wszystko super z bioderkami małej.Będzie mogła w balecie tańcować :-)
Katrino wpadaj do nas częsciej :-)
Ja mam dzisiaj pomidorówkę i oczywiście szurania do wieczora .
Piąteczko.......halo.......:-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)
Witam
Rozia no w moim to Oliwka od urodzenia bo go dostalam jak sie urodzila a zazwyczaj nie byla bujana tylko lezala i obserwowala sobie potem jak miala nerwke to wibracje jej wlanczalam ;p a teraz by sie w nim bujala ale lezy i czeka na malucha ;p
ilonko twoj jas wymiata niezle hehehehe
Rozia no w moim to Oliwka od urodzenia bo go dostalam jak sie urodzila a zazwyczaj nie byla bujana tylko lezala i obserwowala sobie potem jak miala nerwke to wibracje jej wlanczalam ;p a teraz by sie w nim bujala ale lezy i czeka na malucha ;p
ilonko twoj jas wymiata niezle hehehehe
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Hejka :-)
U mnie dziś tez pomidorowa
Miłego dnia ;-)
Dziama coś u Ciebie za często weny brak :-( pewnie tez dlatego ze za oknem zimo, szaro buro ,
sylwia jak sie czujesz?????????????? Oliwka zdrowa ???????????
Małami kawka nadal smakuje ?????? zobaczymy za 2 tygodnie hiih
Katrina buziolki dla Kubulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz dorabiam klapki na uszka :-)
U mnie dziś tez pomidorowa
Miłego dnia ;-)
Dziama coś u Ciebie za często weny brak :-( pewnie tez dlatego ze za oknem zimo, szaro buro ,
sylwia jak sie czujesz?????????????? Oliwka zdrowa ???????????
Małami kawka nadal smakuje ?????? zobaczymy za 2 tygodnie hiih
Katrina buziolki dla Kubulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz dorabiam klapki na uszka :-)
Ilonko czapa piekna chciala bym taka dla mojego malucha ;p
A oliwka zdrowa na szczescie chorowala jak bylam w szpitalu ;/ dostala goraczki a jak wrocilam byla zdrowa jak ryba ;p a u mnie wczoraj bolal mnie pecherz i 3 razy boalal mnie nerka zakula mnie wiec kamien mi cos blokowal jesli pecherz mnie bolal a jutro o 7 usg nerek bede wiedziala na czym stoje no i ciekawa jestem co z nia jest ;/ a potem do gina 29 ide i mam nadzieje ze da mi skierowanie na usg bo lekarz w wypisie kazal zrobic a inny powiedzial ze nie trzeba a u mnie ma byc ze wzgledu ze jesli cos bedzie z nerka nie tak bedzie cc i lepiej kontrolowac przyrost wagi malucha
A oliwka zdrowa na szczescie chorowala jak bylam w szpitalu ;/ dostala goraczki a jak wrocilam byla zdrowa jak ryba ;p a u mnie wczoraj bolal mnie pecherz i 3 razy boalal mnie nerka zakula mnie wiec kamien mi cos blokowal jesli pecherz mnie bolal a jutro o 7 usg nerek bede wiedziala na czym stoje no i ciekawa jestem co z nia jest ;/ a potem do gina 29 ide i mam nadzieje ze da mi skierowanie na usg bo lekarz w wypisie kazal zrobic a inny powiedzial ze nie trzeba a u mnie ma byc ze wzgledu ze jesli cos bedzie z nerka nie tak bedzie cc i lepiej kontrolowac przyrost wagi malucha
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
dziama masz pisać o wszystkim i o niczym ........rozumiesz ?????? nawet jesli to jest jakaś głupota która Cię smuci to gdzie jak nie u Nas znajdziesz pocieszenie ??????????
Anulka hihi śpioszek Lily tez wstała ?????? Czy taka śpiąca jak mama
Anulka hihi śpioszek Lily tez wstała ?????? Czy taka śpiąca jak mama
reklama
Podziel się: