reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej kochane:-)

Ilonko no miałam wizytę wczoraj:-), widzę że pamięć to ty masz hoho:tak: i akwarium się szykuje:happy:

Dziama to już po wizycie??? dobrze że zacznie się coś dziać w tym kierunku:tak::-)

Losiczko hehe tęskni i kocha... och jak miło, balsam na duszę :-) ale niech pracuje;-)

Kasia_es oczywićie mocno kciuki trzymam&&&&&&&&&

Małami a ty jak tam??? widzę że mąż mimo jelitówki wzorowo sie spisuje:-)

Paula dziś ja kupiłam zieloną glinkę....już ręce zacieram:-)

Marysia bo mój wykres tylko dla VIP- ów i trza miec zaproszenie :-D:-D:-D:-D:-D musisz miec kochanie wykres a ja muszę Cię zaznaczyć jako "przyjaciela" to wtedy bedziesz widzieć co jak i kiedy hiih

Małami ale Ci dobrze ,,, obiadek pod nosek podany !!!!!!!!! zdrówka dla G :-p:-p:-p
Paula zawsze mam problem co kupić m...... co innego np tacie ( jakieś spinki do mankietów, krawat itd) ale młody bóg tego tak nie potrzebuje :laugh2: także ja stanęłam na lepszejszym portfeliku :tak::tak: Bo ten co ma to juz zdziadział a w nowym moze sie lepiej bedą pieniądze trzymać ( dobrze jakby sie jeszcze rozmarzały hihi)
Ja sie strasznie cieszę ze kaski zarobię naprawde .... i tak siedzie w chałupie także w sumie sama radość jak mam pełno wiadomości z pochwałami i zamówieniami :tak::tak::-D:-D:-D:-D zamówienie mam nawet na marzec juz hahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja sobie juz postanowiłam ze zrobię sobie,,,, spódniczkę króciutką :-D:-D:-D:-D:-D w Pepco wiadziałam ostatnio taką szarą z wełny ....... zajebista normalnie .. ... i muszę taką miec :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ilonko życzę Wam tego, żeby nowy portfel sprzyjał rozmnażaniu :-D

Roza_
peeling stosuję, ale może faktycznie muszę zacząć jeszcze częściej
:tak: a krem właśnie zmieniłam na intensywnie nawilżający z AA- zobaczymy ;-)

reklama
Ilonka hahahaha ciśnienie, ciśnienie;-):-) nie ma szans...wolę sie już nastawić niż później płakać:sorry:
co do kiecek ja noszę rzadko, wręcz jak jestem do tego zmuszona, nogi mam jak szczudła i wogóle masakra:baffled: także zazdroszczę tego szycia:-)

Paula no co ty??? tak po prostu dołek profilaktycznie czy coś cię martwi??:-(

Do góry