reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia- a jaka kolorystyka w końcu? został ten turkus czy cos sie zmieniło? Matko to mega frajda sie meblować tylko kurna worek kasy mieć bo drogie to wszystko ze hohoho

reklama
Witajcie - my uciekamy z malutka na spacerek.
PIATECZKO - TULE MOOOOOCNNOOOOOOOO
KASIU ES - bedzie dobrze &&&&&&&&&
DZIAMA - gratki wizyty :-) i uszy do gory
LOSICZKO - dobrze ze teskni :-D
ROSZPUNKO - powodzenia na wizycie
ILONKO - Ty pracusiu nasz dla Ciebie doba za krotka :-D - a juz kiedys chcialam spytac : czemu nie moge wejsc w Twoj wykres ? Zaczynam mierzyc swoja tempke na nowo (narazie w kajecie ) i tez mam jakies mixy straszne, a Tys moim guru w tym temacie :-)
AXA - az lezka sie zakrecila , milego dzionka dziewuszki

a ja jestem w domu NARESZCIE LABY :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziama ja niestety tez nie pomoge bo u mnie tarczycy niet :sorry:,ale co do lekarza to widac ze ma checi i niech sie bierze konkretnie do naprawiania :tak::tak::tak::tak::tak:

Losiczko ....chlop to niech w pracy siedzi i kaske trzepie hehehehe ,patrzcie jak sie stesknił hohohoh :-D:-D:-D:-D
Kasia es &&&& kciukaski mocne kochana :*

łooo ale sie najadłam moj G siedzi w domu dzis ze wzgledu na te bolesci swoje i zrobił obiad : zrazy wolowe z ogoreczkiem w srodku ,cebulką i boczusiem a do tego sam tez zrobił kluski sląskie i sosik z naszych grzybków co zbieralismy :szok::szok::szok::szok::szok: troche sie rozpadły ale obiad mi podał na wejscie hehehehe,ale kuchnia po nim ....................:baffled::confused2: jestem pod wrażeniem taki *******ni..k zostawia a ja musze sprzatac

ech ale teraz mam duzo duzo duzo czasu juupiiii i bede na spokojnie wszystko ogarniac

tylko zeby ten brzuch nie bolał jeszcze :crazy:

Małami- to nie powiedziane ze od tarczycy a Ty cosik o jajnikach chyba wspominałaś moze pokreciłam znowu a którąś nie ważne :) Dziama to zakręcony naród :)

Dziama ja to tez z tymi jajnikami mam grr ale torbiele,a owu mialam :) tylko wlasnie 3 juz operacje na torbiele były i z droznoscia moglbybyc problem

Podpisuję listę obecności :-)
Dzisiaj będzie mnie malutko, bo wieczorem idę z kumpelami na „ploty”
:-D

LiLuu czekamy z niecierpliwością na Lily
:tak:

Ilonka sama tego chciałaś zdolna bestio, to teraz zakasuj rękawy i dziergaj hahaha
:-D:-);-)
Co do prezentu to ja zawsze mam z tym problem… generalnie kupiłam niedawno K komplety szklane (szklanki do latte, filiżanki itp. pierdoły jako, że wszystkiego potrzeba na nowym mieszkanku)
:tak: generalnie to w sumie też tak trochę dla siebie :-p ale jak będzie grzeczny to pomyślę bardziej tylko o nim i może coś mu jeszcze dokupię tak już bardziej świątecznie… tylko co?... :confused:

Piąteczko
dużo siły :*

Losiczko
mamusiu, melduję się
:-D

Martuś no to się teraz wybyczysz

Dziama teraz już musi być tylko lepiej
;-)

Kasiu kciuki oczywiście zaciśnięte z całych sił

reklama