reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Małami bardzo chętnie coś wydziergam dla Twojego bobasa
Dziama to lece na enpr :-)
Rosołek sie gotuje,,,, posprzątałam ... dzieci najedzone oglądają tv także ja zakasuję rękawki ........
P.s zamówiliśmy akwarium 112l ........ dziś ma przyjść nie mogę sie doczekać kiedy zaczniemy w nim robić ale to w następnym tyg, jak m bedzie w domu
Dziewczyny jakie plany na prezenty dla swoich chłopów ????????????? Bo ja totalnie nie wiem co kupić ... myslę nad porządnym portfelem ( porządnym czyli za góra 50zł buuuhaha )
I co z andrzejkami ????????? kto idzie sie bawić a kto na białą salę ???????????????????
Dziama to lece na enpr :-)
Rosołek sie gotuje,,,, posprzątałam ... dzieci najedzone oglądają tv także ja zakasuję rękawki ........
P.s zamówiliśmy akwarium 112l ........ dziś ma przyjść nie mogę sie doczekać kiedy zaczniemy w nim robić ale to w następnym tyg, jak m bedzie w domu
Dziewczyny jakie plany na prezenty dla swoich chłopów ????????????? Bo ja totalnie nie wiem co kupić ... myslę nad porządnym portfelem ( porządnym czyli za góra 50zł buuuhaha )
I co z andrzejkami ????????? kto idzie sie bawić a kto na białą salę ???????????????????
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Dzień dobry
ja własnie wstałam miałam iść na badania krwi ale nie spałam całą noc wiec sobie odpuściłam
Ilonko ja na 100% jestem fanką twoich rękodzieł
Losiczko ;-);-)
Piąteczko sercem jestem z tobą
Dziama jakoś nie wiele mogę odczytać z twojego wykresu bo połowa opisu chowa się
Roza myśl pozytywnie (pewnie zaraz mnie szczeli w dziób ):*
Jane??Katy??Zzagubiona??Agnes??Karolcia?? i cała reszta w tyłek dam za to ze sie nie odzywacie
miłego dnia wszystkim
ja własnie wstałam miałam iść na badania krwi ale nie spałam całą noc wiec sobie odpuściłam
Ilonko ja na 100% jestem fanką twoich rękodzieł
Losiczko ;-);-)
Piąteczko sercem jestem z tobą
Dziama jakoś nie wiele mogę odczytać z twojego wykresu bo połowa opisu chowa się
Roza myśl pozytywnie (pewnie zaraz mnie szczeli w dziób ):*
Jane??Katy??Zzagubiona??Agnes??Karolcia?? i cała reszta w tyłek dam za to ze sie nie odzywacie
miłego dnia wszystkim
dziama86
Fanka BB :)
Lilu - Bardzo jestem zadowolona w wczorajszej wizyty - w końcu jakiś konkretny koleś a nie mydlił mi oczy będzie Aczkolwiek jak go zboczyłam przez drzwi to się zastanawiałam czy nie spitolić spod drzwi heheh Chłop jak dąb około 2m dobrze zbudowany łysawy........... Od co zbadał mnie , zrobił usg , przeprowadził długi wywiad...... po usg stwierdził że śladów owulacji rzeczywiście niet..... Dostałam skierowanie do Poradni Endokrynologii Ginekologicznej w Katowicach i porobić szczegółowe badania bo coś jest na rzeczy. Moje dotychczasowe "leczenie" skomentował tak że gdybym miała 15 lat więcej i 3 dzieci to wtedy można byłoby przepisać tabl i dać sobie na wstrzymanie bo to jak sądziłam robienie czegoś ze skutkami ale nie leczenie przyczyny. Ot co to na razie tyle
aha i termometr sobie moge do szuflady na razie schować bo to i tak nie ma sensu. Ale dojade do końca cyklu chyba
aha i termometr sobie moge do szuflady na razie schować bo to i tak nie ma sensu. Ale dojade do końca cyklu chyba
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Dziama mam dobrego endokrynologa ale w mysłowicach przyjmuje prywatnie u siebie w domu jest specjalistą od prowadzenia ciąż nazywa się Dr Klajnowicz bierze kupę kasy ale jest rewelacyjny jeśli chcesz więcej szczegółów to pisz
edit
jeszcze dopisze że to dzięki niemu mam dzieci
edit
jeszcze dopisze że to dzięki niemu mam dzieci
Ostatnia edycja:
dziama86
Kochane Kasia-es jedzie zaraz na operację prosi o kciuki !!!!!!!!!!!!!:*
Dziękuję Lilu póki co wybiorę się tam gdzie mam skierowanie zobaczymy co wyniknie z tego gin mi powiedział że to drogie rzeczy są w tam na nfz to zrobią.... Hmm ja jestem zielona nie znam się na tym :/ Małami i Rozia chyba cosik miały w tej dziedzinie robione dobrze pamiętam? zdradźcie coś dziewczynki bo mi każdą ciemnotę można wcisnąć tak się znam
Dziękuję Lilu póki co wybiorę się tam gdzie mam skierowanie zobaczymy co wyniknie z tego gin mi powiedział że to drogie rzeczy są w tam na nfz to zrobią.... Hmm ja jestem zielona nie znam się na tym :/ Małami i Rozia chyba cosik miały w tej dziedzinie robione dobrze pamiętam? zdradźcie coś dziewczynki bo mi każdą ciemnotę można wcisnąć tak się znam
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Dziama jeśli są to problemy z tarczycą a tak może być to radzę ci wybrać najlepszego lekarza wiem co mówię 15 lat temu wszyscy mi mówili że nic mi nie dolega tylko jakaś blokadaa dupa prawda poszłam do niego z wynikami już popatrzył roześmiał się i mówi prosze się nie martwić za niedługo będzie pani mamą i tak sie stało ja nie byłam w sumie na nic chora i wystarczyło mi 25eutyroxu dziennie to prawie nic a mnie pomogło inni twierdzili że to coś innego jest powodem
Kasiu trzymamy kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziama co za operacja?? to czyszczenie??
Kasiu trzymamy kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziama co za operacja?? to czyszczenie??
reklama
dziama86
Lilu - tak wspominała Kasia o nim w sob więc zapewne tak. Myślę o Nich cały czas jak i o naszej Piąteczce do tego jakieś moje dołki żałoba po P i jakaś taka jestem do niczego nawet do Was mi sie pisć nie bardzo chciało. dobrze że m był przez te parę dni.
Co do lekarza to jak już będę mieć podobnie te badania i wyniki - jakaś diagnozę to będę cosik myśleć wtedy, póki co się nie boję i nie nastawiam. Gin mi też kazał się póki co nie przejmować bo powiedział że mamy czas i damy radę i że będą z tego dzieci heheheh. Lilu nie miałaś żadnych objawów? czyli u ciebie do była tarczyca przyczyną? a jakie miałaś cykle wtedy?
Co do lekarza to jak już będę mieć podobnie te badania i wyniki - jakaś diagnozę to będę cosik myśleć wtedy, póki co się nie boję i nie nastawiam. Gin mi też kazał się póki co nie przejmować bo powiedział że mamy czas i damy radę i że będą z tego dzieci heheheh. Lilu nie miałaś żadnych objawów? czyli u ciebie do była tarczyca przyczyną? a jakie miałaś cykle wtedy?
Podziel się: