reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam i ja!

mój synuś pomylił noc z dniem. bo dzisiaj spi cały czas. budzi się zje i ma dalej odlot. oj ciężka noc nas czeka

katy
szczęśliwej podróży i zdrówka dla taty. melduj nam co i jak

jane
ćwiczenia raczej nie przeszkadzaj w zafasolkowaniu. ważne że dobrze się czujesz psychicznie. bo psychika odgrywa ważna rolę

lori odpiszę ci na g

reklama
Ja już w Krk...

Katy udanego pobytu :-)

Jane ja zaszłam jak zaczęłam ćwiczyć, więc raczej to pomaga niż szkodzi, bo psychika odpoczywa :-)

dzięki dziewczyny :)) tez mi się tak właśnie wydaje. Przecież nie trenuję na olimpiadę:-p a swoją drogą teraz dałam sobie w domu spokój żeby mama mi głowy nie truła...wpierdzielam strasznie i źle się czuję... wracam do ćwiczeń jak wrócę do domciu:tak:

widzę, że o jedzeniu jak zwykle rozmowy były:tak: ja jajecznicę też jadłam:tak:

roszpunka ale rok szybko zleciał;-)

Witam w tą baaardzo wietrzną noc :szok:
Siedzę w pracy, więc postanowiłam się odezwać, bo jutro znowu cały dzień z K, więc nie będę miała kiedy
:tak:
ciekawe czy któraś jeszcze w ogóle o mnie pamięta
:confused:

agnes2704 na początku i Ciebie chciałam prosić o dostęp na enpr , bo jeszcze Ciebie mi kochana brakuje
:-)
ucałuj Olusia :tak:

piąteczko koszulka mistrz hahaha
:-D
dzieciaki zdrowe?

dziama86 dziękuję raz jeszcze za przyjęcie mnie
widzę, że u Ciebie przeprowadzka idzie pełną parą?
:-)

axarai ale z Ciebie laseczka nO nO
;-)

KatyB niby tyle ludzi mieszka w jednym mieście, że ciężko, a nawet bardzo ciężko znać chociażby ¼, ale jak przychodzi co do czego w takich sytuacjach to świat okazuje się naprawdę mały, nie wspominając już o samym mieście
jak tatuś słoneczko?

Buziaczki i do zobaczenia najprawdopodobniej w poniedziałek po południu
;-):-)

Witam

Mam pytanie odnośnie mufinek.
Wczoraj je piekłam pierwszy raz w życiu i mi nie wyszły :no::no::no: zamiast urosnąć to się rozlały:zawstydzona/y:,robiłam mufiny bananowe z przepisu od nas z grupy i może ciasto miałam za rzadkie? Nie wiem jakie powinno być bo nigdy wcześniej ich nie piekłam:(

I jeszcze jedno można je piec w samych papilotkach czy trzeba mieć tą specjalną blaszkę?

Paula pamiętamy pamiętamy:)

Witam :)
Paula a Ty kto???????????????? :-D:-D:-D:-D:-D no pewnie ze pamiętamy :-):-):-)
Violu wczoraj chyba miałyśmy zły dzien do wypieków :-D Tyle za ja piekłam babkę jogurtową .....z torebki i tak mi wyszedł zakalec :szok::szok::szok::szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale cebulaki to mi takie wyszły ze palce lizać :-D:-D:-D:-D
NIe robiłam tych mufin także nie wiem co źle zrobiłaś :sorry2:

Roszpunka MY tak samo dziękujemy Tobie ze jesteś, a przynajmniej ja :laugh2::laugh2::laugh2: :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

My juz na nogach bo zaraz dzieci "sprzedajemy" i pędzimy na zakupy :laugh2::laugh2: muszę wylukać w koncu gdzieś ten płaszczyk .... wczoraj miałam na targowisko iść ale nie miałam jak wiec dziś jedziemy na inne targowisko 2 razy wieksze niz u mnie jest :tak: zawsze tam tanio jest :tak::tak: a że pogoda ładna także pewnie bedzie ich pełno :)

Milego dnia skarbki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry dziewczynki

u mnie za oknem buro i jakiś nieprzyjemny opad

ilonka udanego polowania na płaszczyk

jane to będziesz miała co spalać po powrocie do domu

dzieci już ok, mufinek nie piekłam, ze względów oczywistych:-):-):-):sorry2::sorry2::sorry2:

miłego dzionka

reklama
DZień dobry :-)

Viola mnie na poczatku tez tak się robiło :-) Musisz mieć jakąś blaszkę, choćby nawet silikonową i zrób troszeczkę gęstsze ciasto i do foremek dawaj maksymalnie do 3/4 wysokości foremki :-) I powinno wyjść, aczkolwiek mnie nigdy nie wychodzą tak bardzo wyrośnięte jak w sklepach są ...Ale w smaku sa obłędne :-)

U mnie póki co słonko się przebija :-) Miejmy nadzieję,że tak zostanie, bo wybieram się z koleżanką na rekonesans wśród płytek :-)

Miłego dnia :-)

Do góry