reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam... ale pospałam:-) miałam wcześniej wstać i jak zwykle nic z tego nie wyszło

viola tak jak rozia pisze, musisz mieć formę. JA używam silikonowych i nie daje już do nich papilotek bo nie trzeba. No i nie wolna na full foremki dawać bo ci wypłynie podczas pieczenia. A z którego przepisu piekłaś? Tego ode mnie? Ja mam takie foremki i są super. Można podobne tylko inne kolory czasami w jysku kupić albo na necie. Tylko tutaj robiłam muffiny śniadaniowe:) IMG_1308.jpg polecam takie foremki bo są bardzo wygodne.
rozia a to, że nie wychodzą ci takie jak w sklepie to normalne bo nie dajesz tyle spulchniaczy i chemii... ale to akurat dobrze:))

idę zjeść śniadanko:tak:
miłego dnia

ps... możecie mi powiedzieć gdzie tą cholerną granicę ustawić?? Mi się wydaje że na 15 dniu ale już sama nie wiem... nie wydaje mi się, żeby dopiero wczoraj owulka była:no:

Ostatnia edycja:
sylwia wszystkiego najlepszego słonko

SOS dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy- muszę sobie kupić klapki i mam problem, bo nie potrafię wybrać niczego co nie jest na obcasie- takie do sukienek na urlop, nie japonki - skóra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja....dzis dzien leniuch...a wreszcie:-) laski sie bawia wiec chwila spokoju i czas na kawke..starsza 2 dni temu spadla ze schodow i palec u nogi jej spuchl ze chodzic nie moze..zawsze cos:-( ..bede zagladac...

aniu u mnie to już normalnie śmiech przez łzy- baleriny kupiłam , bo na kolację trzeba mieć kryte buciki, na basen mam fajne nike klapki- a takich na spacerek niet- i mówi to fascynatka obuwia- wszystko przez tą cholerną nogę

Kochanie jestem pewna że coś znajdziesz :) i to ładnego głowa do góry ja robię teraz system mojemu Piotrusiowi bo mu siadł jak skończę to może coś znajdę ;-)

reklama
Do góry