reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
cóż ja Ci mogę powiedzieć .... myśli tylko jedne
P
piąteczka
Gość
ja też kawusię spijam, potwory małe i duże nakarmione, małż pojechał do pracy, pralka już kończy pranko.
Pogoda dziś do d....ale zimno nie jest- tyle, że nieprzyjemnie
Pogoda dziś do d....ale zimno nie jest- tyle, że nieprzyjemnie
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Mnie tak samo sie nic nie chce ....... wczoraj siedziałam do 2 w nocy i czapulki produkowałam bo tyle mi sie posypało zamówien na tą różową co prawda jakoś zarodku zbytnio nie mam na tym no ale coś wpadnie do kieszeni nawet na mleczko dla Pawcia
Mój m pojechał do pracy na 2 godzinki , miałam iść do sklepu ale mam w nosie,, wróci to wtedy pójdę sama bez dzieciaków ....
zachciankę mam i dziś bedzie na obiad strogonof i cebularze ( na kolacje)
U mnie tak samo niby ciepło ale tak szaro :--( nie znosze takiej pogody !!!!!!!!!!!!!!!!!!
piąteczko dzieciaczki juz zdrowe całkiem ????????
Lori mniam, jajeczniczka :-) uwielbiam zwłaszcza z cebulką
Ania nie budź lwa bo bedzie zły hehe
Katka widze ze szybka decyzja i fru do PL
Mój m pojechał do pracy na 2 godzinki , miałam iść do sklepu ale mam w nosie,, wróci to wtedy pójdę sama bez dzieciaków ....
zachciankę mam i dziś bedzie na obiad strogonof i cebularze ( na kolacje)
U mnie tak samo niby ciepło ale tak szaro :--( nie znosze takiej pogody !!!!!!!!!!!!!!!!!!
piąteczko dzieciaczki juz zdrowe całkiem ????????
Lori mniam, jajeczniczka :-) uwielbiam zwłaszcza z cebulką
Ania nie budź lwa bo bedzie zły hehe
Katka widze ze szybka decyzja i fru do PL
Roza_
Witam się i ja:-)
Też juz po kawusi, ale jeszcze śniadanie mnie czeka i chyba jajecznicę zrobię bo ktoś smaka mi narobił;-)
moja Maja jeszcze w piżamie dzień lenistwa kolejny zresztą:-)
Też juz po kawusi, ale jeszcze śniadanie mnie czeka i chyba jajecznicę zrobię bo ktoś smaka mi narobił;-)
moja Maja jeszcze w piżamie dzień lenistwa kolejny zresztą:-)
P
piąteczka
Gość
to , że mnie się nie chce to oczywiste hi hi- ale czasem trzeba
ilonko a dziękuję- już chyba oki- ale w pon jeszcze zawołam lekarza- niech je osłucha, co by były doleczone
ilonko a dziękuję- już chyba oki- ale w pon jeszcze zawołam lekarza- niech je osłucha, co by były doleczone
-Lorelain-
ja jeszcze chwileczkę leżę na kanapie z kompem a potem juz sie wybieram z młodym do supermarketu na jakies zakupy, mąż w tym czasie jedzie na jakąs walke laserami czy czyms tam, no to przynajmniej świety spokój będę miała.
reklama
-Lorelain-
Ilonka - ja lubie jajecznice ze szczypiorkiem, pomidorkiem i szyneczką
Podziel się: