reklama
piąteczko hihi jakbyś w takich klapkach wyskoczyła..... nikt takich by nie miał
dzięki dziewczyny, już pożyczyłam blaszkę do muffinek od bratowej i próbuję jeszcze raz,ale wyczytałam gdzieś,że można w samych papilotkach,ale trzeba brać po 2 -3 sztuki,żeby były bardziej stabilne.
Jane robiłam z przepisu rozi bo do Twoich to połowy produktów nie miałam w domu
dzięki dziewczyny, już pożyczyłam blaszkę do muffinek od bratowej i próbuję jeszcze raz,ale wyczytałam gdzieś,że można w samych papilotkach,ale trzeba brać po 2 -3 sztuki,żeby były bardziej stabilne.
Jane robiłam z przepisu rozi bo do Twoich to połowy produktów nie miałam w domu
P
piąteczka
Gość
właśnie oglądam powtórkę mam talent- ależ ten chłopak co tańczy na rurze ma ciało- ajć ajć
P
piąteczka
Gość
jane ja siedzę, zaraza ni będzie dziś , więc mam czas
P
piąteczka
Gość
jane ugotowanych, czy masterchef?????? nie ma go - jutro rano ma sprawę w innym mieście , więc pojechał już dziś , żeby się zdążyć wyspać
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam w ten pochmurny i deszczowy dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!
życzę spokojnego dnia kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja mam tyle zamówień ze bede siedziec jeszcze ze tydzień przy szydełku jak nie dłuzej także pewnie mnie bedzie mało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście wszystkie różowe czapy do zrobienia no ale ja sie cieszę,. co prawda nie mam za dużego z tego zarobku bo mi dużo wychodzi za włóczkę no ale fajnie jak sie komuś podobają moje wypociny
życzę spokojnego dnia kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja mam tyle zamówień ze bede siedziec jeszcze ze tydzień przy szydełku jak nie dłuzej także pewnie mnie bedzie mało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście wszystkie różowe czapy do zrobienia no ale ja sie cieszę,. co prawda nie mam za dużego z tego zarobku bo mi dużo wychodzi za włóczkę no ale fajnie jak sie komuś podobają moje wypociny
Podziel się: