reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori ja tak samo , bo w każdej postaci lubię ale z cebulką jakoś chyba najbardziej :tak:
Ania proszę moje cebulaki :D nawet na przyjęcie do piwka fajna sprawa :) Wielkie Żarcie - Przepis - Cebulaki :-):-):-) ja robię pare z cubulką a pare ( dla chłopa) z kiełbaską i cebulką bo on musi miec wszędzie mincho :-D:-D:-D:-D

lori udanych zakupów

ania he he- po co lwa drażnić jak i tak nic z tego :-D:-D:-D

ilonko mój to znowu lubi jak ma na talerzu wszystkiego po trochu- no i owoce morza kocha- bleeeeeeeee

dziama, a ja tam ci zazdroszczę tej przeprowadzki! Bałaganu co niemiara,ale jaka radocha jak się skończy:tak: A co do zostawiania Małego pod opieką to na g.

axa, :laugh2: to będziemy zwijać cyce razem:laugh2:

piąteczka,no to cię załatwił tym pytaniem:-D Dobre;-)

jane, zapytaj gin o te ćwiczenia. Ale wydaje mi się, że skoro czujesz się dobrze psychicznie po nich to raczej to nie one przeszkadzają. Wyślij m na badanie jak najszybciej, będziecie wiedzieć jak sprawy się mają. Mi rok temu gin dała 3 miesiące na zafasolkowanie, a jak sie nie uda to po pierwsze badanie nasienia!!!

lori, kurcze przykro mi, że musicie czekać. No ale może to pomoże jak odpoczniesz od staranek i organizm wróci do normy. No i współczuję pracy całymi dniami.

ilonka, ale bym cebularza wciągnęła!!!! Ale Małemu cebula nie służy:sorry2:

Dziś jest mój dzień sentymentów. Dokładnie rok temu napisałam pierwszy raz do was na starankach. Przez ten rok wiele się wydarzyło i zmieniło w moim życiu. Nie raz śmiałam się i płakałam z wami, mogłam się wygadać i pytać o wszystko moje skarbnice wiedzy;-) Dziękuję, że jesteście
buzki.gif

Ostatnia edycja:
roszpunko leci czas- leci

a ja postanowiłam dziś zadbać o pośladki, co by było po czym klepać- najpierw piling z kawy, w którym się zakochałam i uzależniłam, a teraz leżę z glinką na dupie- ja to mam pomysły

reklama
Do góry