reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka sliczna czapeczka
Viola .....żyje, żyje
Agnes ale Olus szybko rosnie
Piateczko no juz pora żeby te szkraby zdrowiały .....wakacje tuż, tuż a koszulka the best
Paula swiat jest maly wiec kto wie moze sie znacie
Ada co to jest ta pokrzywka???
Sylwia widze ze rodzinka w gotowosci do pomocy......oj szkoda gadac
Dziama musialbyc foch bo zyc w takiej nerwowce nie latwo
Jane my tez tajniaki towarzyskie zawsze sie pojawiają....czy też podkołderniki jadowite
lori fajnie ze sie pokazalas ja co prawda z powodow rodzinnych czesto tu nie jestem ale jak by co to pisz

Zaraz wejde na g i nadrobie:tak:
bo troszke mam zajec......lece jutro do Pl :-)
Tak mnie wzielo i kupilam bilet powrot w piatek

Jane a kiedy wracasz do Rz?

reklama
katy wracam w niedzielę... idę m zmolestować ale czarno to widzę bo się biedak nadwyrężył dziś przy aucie... coś go choróbsko rozkłada:-(
dobranoc dziewczynki

Jak bys przejezdzala kolo mnie to dzwon :-).....matko mam tyle do zrobienia jeszcze jutro o 12 w pludnie startuje na lotnisko a bede dopiero wieczorem w domciu:-)

dzień dobry dziewczynki

lori przepraszam jesli Cię uraziłam- ale to był żart niewyparzonej mojej gęby- nie gniewaj się, bo nie było w ty ani odrobiny złośliwości- wręcz przeciewnie

miłego dnia

reklama
Jajecznice miałam 2 dni temu ale jakoś nie przepadam odkąd jestem w ciąży w ogóle mało jedzenia mi "wchodzi"

Lori jak tam nocka :D:D:D

Do góry