reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
no ale to nie było miłe .... nic nie poradzę na to że ja już nie jestem na l4 i nie moge przesiadywać na necie. W pracy nie włączę takiej strony bo zaraz to gdzies wyjdzie a po pracy jestem ok 18:00 i musze czas poswiecic Matiemu a potem to juz padam na ryj.

piąteczka właśnie popatrz na to z takiej strony, jakbym miała dzieci to przy nich bym się ruszała. Ty masz dom, dzieciaki i cały czas coś się dziej a ja porostu ten czas który wy poświęcacie dzieciom poświęcam na ćwiczenia. Wiem, ze jak będę mieć dziecko to nie będę mieć tyle czasu na to ale będę mieć inne rzeczy do roboty. Z jednej strony mi ludzie mówią korzystaj póki możesz ...ale teraz się okazuję że jednak nie mogę... kręćka można dostać:-p

lori ja jestem póki co, co tam u Ciebie??

Lori- ale my to rozumiemy spokojnie:) wystarczy ze czasem zameldujesz co u Ciebie :* czasem wystarczy innym tonem przeczytać to co ktoś napisał i jest ok nie można tak brać wszystkiego dosłownie :* co jeszcze lekarz mówi i jak sie w ogóle czujesz

kurcze dziewczyny staram sie na grupie opisać moją historię z ostatniego pół roku bo wszystko jest strasznie zamotane i poplątane w każdą strone. Musze to po prostu z siebei wyrzucic ale na pewno nie nadaje sie to na wątek ogolny.

edit:
no to napisałam na grupie...pewnie mnie teraz do reszty zbesztacie, no ale przynajmniej z siebie to wyrzuciłam

Ostatnia edycja:
Jane kochana a jak wyniki twojego M ? Robiliscie sprawdzian? Powinien zrobić testy po 3 miesiącach od zaczecia leczenia

reklama
Do góry