reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczko ja mam termin na 19 grudnia :szok::szok::szok:

to ja też ślę fluidki dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Piateczko wiem ze zleci dlatego sie boje :-p

Jane może faktycznie powinnam trochę przystopopwac zmniejsz obroty kochana :tak:

Truskafffka uważaj na siebie

może i powinnam przystopować ale dawno nie czułam się tak zajebiście!! Po pierwsze w końcu już od ponad roku zaczynam wyglądać jak człowiek a dodatkowo tak mnie pozytywnie nakręcają te ćwiczenia że nie chcę przestać... jak sobie pomyślę, że mam na kanapie przed TV leżeć i wpierniczać to na samą myśl mam deprechę...a to na pewno nie pomoże mi zaciążyć:no: wiem, że może są jakieś medyczne przeciwwskazania ale jeżeli by brać tylko psychiczne to ćwiczenia są ewidentnie na plus w tym przypadku..a zresztą ja cały czas myślę i uważam po owulce i nie katuję się jak szalona... sama nie wiem... póki co ćwiczę, choć u rodziców to mi trudno bo cały czas coś innego jest do roboty a wpierniczam za dwóch i niestety nie z powodu ciąży tylko z mojego pierniczonego łakomstwa:-(

ania zapomniałam napisać, śliczny pokoik na małej:tak::tak:

Hej,
piątkowy wolny wieczór...mąż ogląda mecz tenisa a ja mam wreszcie chwile dla siebie. Starania puki co wstrzymane bo tak zalecił lekarz. Łatwo powiedzieć ale trudno zrobić. Te 3 miesiace kazał odczekać. Ja mam właśnie 10 dzień @ i końca nie widać.

A tak z całkiem innej beczki to coś strasznie mnie gryzie i chyba właśnie po to tutaj weszłam bo męczy mnie to bardzo. Chyba muszę z kimś pogadać bo od tych myśli głowa mi eksploduje. Mam nadzieje że ktoś dzisiaj tutaj będzie ;)

jane w sumie to ja też zawsze byłam w ruchu a dzieci są- teraz tak siadłam jak kwoka na jajkach

lor przypomniało się dziecku o koleżankach?

piateczka - hmm widzę ze jednak nie powinnam zaglądać, no szkoda ale trudno w takim razie nie będę sie wam wtryniać nieproszona. Pa

reklama
Do góry