reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka dojdzie,dojdzie:-)
U nas dobrze:-) dziękuję że pytasz:tak: Maja o dziwo zdrowa, przestała narzekać że chodzić nie chce do nowego przedszkola ufff dziś pani się śmiała że ma chłopaka na co moje dziecko stanowczo zaprzeczyło hahahah naśmiałam się z niej a ona się wściekała ojjj za kilka lat będzie na odwrót:-), mąż ten sam:-p:-p:-D tylko brzuszka niet:tak:

reklama
Czyli do szczęścia tylko tego rosnącego brzuszka brakuje,.... ale i brzuszek bedzie :-D:-D:-D:-D CLO pomoże - zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak: a moze i bedzie po CLO wiecej niż jedno :-D:-D:-D hihih jak u Kasi :-p:-p

Uffff...jestem, poplątanie z pomieszaniem dziś, zaplanowałam sobie buhaha że będę się obijać w pracy...i oczywiście kilka poważniejszych spraw sie zwaliło na głowę i tyle z mojego planowania:eek:
Po pracy biorę się za poeczenie ciacha czekoladowego, trzymajcie kciuki bo ja dwie lewe ręce mam:-D
a jutro ... CHAOS czyli druga impreza urodzinowa Matika, dom pełen dzieci :eek:
za to w niedziele nikt mnie z łóżka nie wygoni:-D

Piąteczka ja pierdziuuu co za upierdliwa małpa!!! Oby ostatnia!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowy cykl :)
Lori dobrze że badania robicie, będziecie pod kontrolą, trzymam kciuki żeby wam pomogli. Żeby historia miała swój happy end
Ilona tulę, faktycznie się nazbierało. NAjgorsi ci ludzie w Mopsie...ja pierdziu, aż się nóż w kieszeni otwiera na taką znieczulicę! Zdrówka dla małego słodziaka
Roza dobrze że się pojawiłaś :)
ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:D
i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:D
Losiczka i ja dołączam do czary mary żeby wpadka była ;)

Pozdrawiam kobietki :)

Witajcie

Podczytuję Was prawie na bieżąco (bo jak odpuszczę choć dzień, to mam problem z nadrobieniem). Gorzej z pisaniem, bo mój mały szkrab mi w dzięń już tak nie śpi, tylko drzemie po 10-15 min. - zdążę poczytać i koniec. Budzi się, oczka jak 5 zł i koniec z czytania i pisania, bo domaga się skupienia na nim uwagi. I słusznie, w końcu kto jest najważniejszy???

Lori - bardzo mi przykro, na prawde wierzyłam w to, że zła passa już za Tobą, ale zróbcie badania, może znajdzie się przyczyna dlaczego tak się dzieje,

Piąteczka - żesz Ty.... no ja to akurat ciesze się, jak @ przychodzi, ale Tobie mogłaby już darować,

Ilonka - koniec tygodnia pełen emocji, nie ma co! Zdrówka dla zucha i powodzenia w remontowaniu,

Losiczka - wiesz ja tez tak po cichutku liczę, że może jakąś wpadeczkę byście zaliczyli...

I tyle co na szybko pamiętam - miłego dnia!!!

hej.

witaj Kazik. I witaj w klubie nie śpiących po nocach;-)Ta książka to język niemowląt Tracy Hogg. Jak chcesz to prześlę ci pdfa na maila tylko musisz podać.

piąteczko, tulę:-(

lori, może akurat znajdzie się przyczyna i będzie można temu zaradzić. Nie trać nadziei.

ilona, też mnie dziś łeb boli. Współczuję ci tego czekania. Co za naród wredny...:crazy:

losiczko,może właśnie jak odpuścisz to zobaczysz te upragnione krechy. Życzę ci żeby los cię zaskoczył:tak:

roza, będzie brzuszek, zobaczysz:tak::-)

Ja dziś po nocce trochę lepiej, ale teraz po obiedzie oczy się kleją. A mały właśnie ryknął, więc pewnie już nie śpi, więc i ja nie pośpię...:cool:

hej!

roszpunko mogę prosić o tę książkę w pdf? wyślę ci maila na priv

ilonka ja się czuje ok. nadal cisza nic nie zapowiada rozpakowania. mąż troszkę lepiej ale jeszcze dużo brakuje do pełnej formy. mam nadzieję że przez weekend dojdzie do siebie.

widzę że dzisiejszy dzień dał ci nieźle popalić. czasem zdarzają się takie dni ale nie warto się denerwować. tylko spokój, uśmiech i tyle

lori zróbcie badania. ja chyba wolałabym wiedzieć. może rzeczywiście jakieś problemy genetyczne, albo konflikt płci. a jaki wyniki grupy krwi męża?

Dziewczynki no w moim wieku zaliczyc wpadke to juz nie wypada he he :-D:-D:-D ale wszystko sie może zdazyc choc takie wpadki to chyba tylko na TLC w telewizji hi hi.

Karolciu zjadłabym te twoja złosnice :-):-):-) słodziutka Jagódka :-):-):-) buziaczki od cioci :-)

Aniu jak zdróweczko ??? Malutka daje popalic w brzusiu???

reklama
Do góry