reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

to ja wracam z pracy myślę sobie że poczytam co u was a tu taka cisza:no:

Karola ja zrobiłabym na przekór :shocked2:i pojechała do mamy odpocząć zwłaszcza że w domu jest chora osoba a niedługo będzie was więcej bo przecież nie ma siły na wirusy i się roznoszą

Ilonko jak Pawełek?? lepiej mu??

Katy a co to za dieta :confused::baffled:

reklama
hej weekendowo!

nigdzie nie pojechałam. tylko po zakupy. jeśli chodzi o Olka to nie zapowiada sie że się zdecyduje wyjść. chyba mu dobrze bo zero oznak zbliżającego się porodu. cóż czekam dalej. jakby się coś działo na pewno wyślę smsa

katy właśnie co to za dieta? i jak u taty?

karolcia ty się nie załamuj tylko się pakuj i jedź do mamy. też ci się należy odpoczynek od teściowej

resztę dziewczyn pozdrawia. pewnie korzystają z weekendu bo tu takie pustki.

Katy nie wiem czy sie poprawie bo nie mam kiedy nawet dobrze posprzatac korzystamy ile sie da z pogody a jak jej nie ma to mloda niezle w kosc daje, co do diety to ja od jutra jestem tyle ze przez dietetyka bede prowadzona a 8 mam test na nietolerancje pokarmowa bo cos nie chudne ;/

Dziewczynki ta dieta opracowana jest przez dr Haya:

Fundamnetem diety rozdzielnej jest podział artykułów spożywczych na trzy grupy: neutralną, białkową i węglowodanową. Produkty z różnych grup są inaczej trawione i przetwarzane przez nasz układ trawienny. Mieszanie grupy białkowej z grupą weglowodanową obciąża m.in. trzustkę i wątrobę, opóźnia spalanie, dlatego nigdy nie należy ich łączyć...

Zzagubiona to mowisz ze mala daje popalic......dba o to zeby mama pamietala ze ma dziecko:-D:-D:-D:-D:-D:-D tez bym chciala takiego absorbujacego szkraba:tak::tak::tak::tak:...........a na czym polega ta nietolerancja pokarmowa:confused:

Dzieki juz zasieglam wiedzy na temat nietolerancji......koniecznie wpadnij powiedziec jak to dalej bedzie sie posuwac:tak::tak::tak:
Co do dzieciecia ja tez czekam z niecierpliwoscia:tak::tak:

Wiecie co dziewczynki.......pisalam juz kiedys o mojej kolezance co sie tez stara i chodzila tu do lekarza..........my zaczelismy chodzic nie dlugo po nich.........u niej byly problemy z owu i okazalo sie ze juz za 3-4 tyg maja isc na inseminacje:szok::szok::szok::szok::szok:jak to szybko poszlo w klinice byla 3 razy .......my czekamy na termin...........kurde to dalo mi powod zeby sie postarac schudnac jeszcze bardziej :tak::tak::tak::tak:

Karolcia to Tobie lepiej idzie odchudzanie niz mi :szok::szok::szok::szok::szok::szok: wiem ze MZ to najlepszy sposob:tak:ale ja i tak duzo zeczy nie lubie.....nie musze miec ziemniakow do miesa itp wiec powinno pojsc dobrze:tak: zaczne od tej diety a pozniej zobacze jak sie bede czuc..........w tej diecie jest propozycja 1000 kcal ale nie wiem czy aby napewno tyle mi wystarczy ........zobaczymy jak wyjdzie w praniu:tak::tak::tak::tak:

Zzagubiona moze faktycznie masz ta nietolerancje bo w sumie malo ci spadlo po ciazy ........napewno jak juz sie okaze gdzie tkwi diabel to ruszysz z kopyta ;-);-);-)

Aniu biedna nawet dzisiaj cie ciagaja do pracy:szok::szok::szok:serca nie maja:no:

Katy z włąsnego doświadczenia odradzam dietę 1000 kcal schudłam na niej ślicznie 23 kg ale w ciągu roku waga wróciła z wielkim hukiem ;/ potem kolejna dieta 1500 kcal schudłam 30 kg i co wróciła jak bumerang :angry:

reklama
Ja mam za dobą sławną dietę dr Dukana czyli białkową schudłam 26kg i to w dość szybkim czasie ale niestety nie utrzymam wagi ale z moim umiłowaniem słodyczy, nieregularnym odżywieniem i rodzinną tendencją do nadwagi w tym 1 czynnik szczególnie naginany to po żadnej cud diecie nie będzie długotrwałego efektu. Dieta to głownie styl życia i taka jest prawda.

Ostatnia edycja:
Do góry